Металлург ККФВ

 

20 жовтня в залі СК "Промінь" матчем ДХЗ - "ЮЖКОКС" стартувала першість Кам`янського з міні-футболу серед виробничих підприємств і аматорських колективів сезону 2018/2019.

Першість, як і в минулому році, буде проходити в трьох лігах, а значить буде три переможці. На сьогоднішній день заявлено 26 команд. У матчі відкриття першості було забито 13 м'ячів. Перемогу святкували гравці ДХЗ (нижнє фото), вигравші з рахунком 9:4.

ДХЗ

 

Матчі пройшли достатньо результативно. Переможець "Прем'єр Ліги" минулого сезону "Газовик" впевнено переграв ДДТУ 11:4. "Металург" виграв у ККФВ 7:3, ФК "Дніпро" в нелегкому матчі переграв переможця минулого сезону "Супер Ліги" команду "Маяк" 4:2. Один з найбільш бойових матчів видався між командами ДКХЗ - "Цементник", рахунок матчу 6:5. Немало було і інших цікавих матчів.

Привітавши всіх з відкриттям першості міста сезону 2018/2019, голова федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк повідомив, що матчі будуть проходити у вихідні дні. "Ми врахували пропозиції команд і йдемо всім назустріч. Грайте у футбол і отримуйте від нього задоволення", - сказав Е.Коряк.