Газовик ДМК
 
 
В спортзалі СК "Прометей" 14 квітня відбулися матчі 1/4 фіналу відкритого ІІІ Кубка "Металургів" з міні-футболу серед найсильніших команд виробничих підприємств і аматорських колективів Кам'янського. Третій рік організатором цього турніру виступає профспілка ППО "Металургів" ПАТ "Дніпровський меткомбінат" спільно з федерацією футболу міста Кам'янське. 
 
ДМК не без зусиль обіграла ДКХЗ з рахунком 6:4, ДХЗ переміг 7:1 "Дніпровець", "Газовик" розгромив "Маяк" 12:1, а "Металург" лише в серії пенальті здолав опір ДДТУ з рахунком 2:0 (основний час 4:4). Цей турнір з упевненістю можна назвати Кубком "Ліги чемпіонів" міста Кам'янське. Адже в змаганнях  взяли участь найсильніші команди трьох ліг Кам`янського, а також три володарі Кубка міста. У півфінал вийшли "Газовик" - чемпіон і володар Кубка міста сезону 2017-2018, ДХЗ -  бронзовий призер Вищої ліги сезону 2017-2018. Дві команди представляють ПАТ "Дніпровський меткомбінат": ДМК -  бронзовий призер Прем'єр Ліги, фіналіст Кубка міста сезону 2017-2018 і "Металург", що входить до п'ятірки найсильніших команд міста і бажаючий, напевно більше всіх завоювати почесний трофей.
 
21 квітня з 16:00 в СК "Прометей" розпочнуться матчі 1/2 фіналу і фінал Кубка "Металургів" з міні-футболу в яких зустрінуться ДМК - ДХЗ і "Газовик" - "Металург". Фінал  Кубка відбудеться відразу після півфінальних матчів.