ДнепрАзот в атаке
 
17 і 18 березня відбулися перші півфінальні матчі Кубка Кам'янського з міні-футболу серед виробничих підприємств і аматорських колективів, які проводяться Федерацією футболу міста. 
 
В суботу 17 березня в СК "Промінь" зіграли команди Супер-Ліги. "Южкокс" переміг "Баглій" з рахунком 2:0, а ДКХЗ зіграли з "Маяком" внічию 4:4. Матчі-відповіді пройдуть 24 березня там же і розпочнуться в 10:00 та 11:00. В Прем'єр-Лізі ККФВ-1 в непростому матчі вирвав перемогу у ДМК 6:4, а "Газовик" зломив опір "ДніпроАзота" (на фото) і переміг 4:2. Причому обидві команди зіграють матчі-відповіді без основних воротарів, які отримали червоні картки. Рідкісний випадок, коли в матчі видаляються воротарі обох команд, причому за явні порушення. "Чи зможуть програвші команди відіграти по два м'ячі, ми дізнаємося в наступні вихідні", - зазначив голова Федерації футболу міста Едуард Коряк. 
 
25 березня в 11:00 в СК "Промінь" ДМК прийматиме ККФВ-1. Того ж дня в 13:30 на майданчику СК "Прометей" розпочнеться матч "Газовик" - "ДніпроАзот". Фінал Кубка міста у Вищій лізі між командами "Дніпро" і ЛФК відбудеться 25 березня в залі СК "Прометей". Початок о 14:30.