второй день
 
Четвертого січня відбувся другий ігровий день новорічного Кубка "Мрій" по міні-футболу серед дітей 2004-2005 р.н. організований Федерацією футболу міста Кам'янське.
 
Ігри проходять в спортзалі СК "Прометей". Одним з найцікавіших матчів відбувся між командами групи "А" ЦПФ "Сталь- 2017" (2004 р.н.) - ДЮСШ № 7 (Дніпро). Гра була насичена справжньою чоловічою боротьбою, де на кону стояв насамперед результат. Жовті картки гравцям обох команд, безліч гольових моментів, попадання м'ячем в штанги в одні і інші ворота, те що подобається уболівальникам і так не вистачає іноді дорослим командам. Вихованці тренера "Сталі" Антона Литовченко, забивши у другому таймі два м'ячі і не пропустивши в свої ворота, домоглися перемоги, яка вивела їх в 1/2 фіналу Кубка. В п`ятниць, 5 січня, "Сталь" в 15:20 зустрінеться з командою ДЮСК "Океан" (Дніпро). Перше місце в групі "А" виграв всі матчі, завоювала команда ФК "Селект" (Новомосковськ). Суперник "Селект" по напівфіналу визначиться в парі ЦПФ "Сталь-2017" (2005 р.н.) - ДЮСШ  (Царичанка). Матч за третє місце відбудеться 5 січня о 16:00, фінальний матч о 16:40. 
 
"Діти демонструють хороший футбол, нашим командам буде дуже важко, але за призове місце поборотися їм під силу",  - сказав голова Федерації футболу міста Едуард Коряк.