МЯЧ1
 
Пройшли чергові матчі в трьох лігах чемпіонату міста з міні-футболу, організованих федерацією футболу Кам`янського (голова Едуард Коряк).
 
Вихідні дні були багаті на принципові поєдинки. "Патріот" зустрічався з одним із претендентів на чемпіонство у вищій лізі командою "Дніпро". "Дніпряни" почали матч упевнено, і повели в рахунку 3:0. Але в другому таймі неймовірними зусиллями "Патріот" зробив камбек і  зустріч завершилася бойовою нічиєю 4:4. Осічкою "Дніпра" скористався "Локомотив", який програючи по ходу матчу зміг перемогти ДХЗ з рахунком 5:4 і з 16-ма очками вийти на перше місце у вищій лізі. У суперлізі "Баглій" не зміг утримати перемогу над "Спартаком", пропустивши м'яч в кінці матчу. В результаті нічия 3:3. А "Маяк", здобувши свою вже сьому перемогу, очолив турнірну таблицю. У прем'єр-лізі без поразок йдуть дві команди: "Газовик" та "ДніпроАзот", які виграли свої матчі відповідно у "Дніпровця" і ККФВ. Завершився ігровий тиждень дербі між командами ДМК і "Металург". Перший тайм закінчився з рахунком 5:2 на користь "Металурга". У другій половині матчу все перевернулося, "Металург"  не зміг вразити ворота суперника, а ДМКовці, забивши чотири м'ячі, вирвали перемогу 6:5.
 
Боротьба за медалі загострюється, матчі стають бойовими до останньої хвилини. Через тиждень ми дізнаємося, хто ж виграє перше коло чемпіонату 2017/2018 рр.