У четвер, 25 листопада, у Першій лізі стартує жіночий гандбольний чемпіонат України сезону 2021/2022 року. За нагороди боротиметься і команда Кам'янського "Дніпро-ДЮСШ №1" (тренер Олег Усенко).

У Першій лізі грають 8 команд: Київські - ДЮСШ "Стрімкий м'яч", КСЛІ, ДЮСШ №2, а також СДЮСШОР (Ужгород), ДЮСШ №4 (Кривий Ріг), ДЮСШ №3 (Запоріжжя), "Рись" (Миколаїв) та Кам'янська "Дніпро-ДЮСШ №1". У першому турі, який пройде на майданчику Запоріжжя, наші землячки зіграють у групі "Б" із суперницями з Кривого Рогу, Запоріжжя та столичної КСЛІ.

Участь команди Олега Усенка взагалі невизначена. "До старту залишилися лічені дні, а ми не знаємо, чи профінансує місто нашу участь у змаганнях. Перший тур коштуватиме 22-25 тисяч гривень, а весь сезон - 120 тисяч. Для міста це мізер. Як приклад, команді з Кривого Рогу вже виділили 250 тисяч гривень", - пояснює тренер Олег Усенко.

Склад команди "Дніпро-ДЮСШ №1":

Дар'я Бондаренко, Діана Кімлик, Марія Панаріна, Ірина Пильова, Анастасія Чепурна, Вероніка Кулішова, Софія Зайчук, Катерина Юхименко, Олена Богомаз, Владислава Кочедеря, Марина Богуславська, Аліна Ташкевич, Поліна Хрень, Валерія Савіна, Єлизавета Дорошенко, Дар`я Жмур..