В Кам`янському розпочався новий учбовий рік. Ожила і спортивна діяльність в учбових закладах. 21 вересня в спортивному залі ДФКІП УДХТУ - Дніпровського фахового коледжу інженерії та педагогіки Українського державного технологічного університету (колишнього індустріального коледжу) було вельми багатолюдно. Тут підводили минулорічні підсумки виступів спортсменів в регіональній спартакіаді вузів I-II рівня акредитації та відкривали змагання учбового 2021/2022 року.

Спартакіада розпочалася з підняття прапора України. Почесну місію виконав під звуки державного гімну призер змагань з баскетболу Костянтин Ромашов. Після чого кращі спортсмени коледжу пронесли через зал полотнище олімпійського стягу.

Присутніх привітали директор Дніпровського фахового коледжу інженерії та педагогіки Сергій Бажан і керівник фізичного виховання Михайло Боднар. За підсумками минулорічної регіональної спартакіади найбільш активних спортсменів нагородили грамотами.

Перед присутніми з показовими вправами виступили каратисти (секцію карате очолює Роман Кашира), а також боксери, вихованці Михайла Боднара.

 

Фотоальбом https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100004468564444&set=a.2049868821838717