22-23 грудня в Кам'янській СШ № 20 пройшов черговий тур чемпіонату України з гандболу серед дівчат 2005/2006 р.н.

На майданчику в спарених матчах змагалися збірна Дніпропетровської області (Кам`янське-Тернівка) і команда Кривого Рогу. Перший ігровий день закінчився з рахунком 29:24 на користь господарок. Друга гра завершилась теж на користь збірної Дніпропетровщини 32:21. Все склалося добре для нашої команди. Але засмутила травма ліктевого суглоба, яку отримала бомбардир збірної Владислава Кочедеря.

В суботньому матчі голеадор з Тернівки Вікторія Гребенюк записала на свій рахунок 13 м`ячів. Ще одна тернівчанка Катерина Кучерява закинула 3 м`яча. Інші голи забили кам`янчанки: Софія Зайчук (5), Владислава Кочедеря (4), Діана Кімлик (2) та Аліна Тишкевич і Маргарита Дорошенко у яких по одному точному влучанню у ворота суперника. Потрібно відзначити голкіпера Катерину Юхименко, відмінно гравшу не тільки руками, а й ногами.

Наступного дня у збірній Дніпропетровської області голами відзначалися тільки дівчата з Кам`янської ДЮСШ № 1 (тренер Олег Усенко): Владислава Кочедеря (8), Діана Кімлик (6), Софія Зайчук (6), Аліна Ташкевич (4), Анастасія Чепурна (4), Маргарита Дорошенко (3), Поліна Виноградова (1).