Кот_Дарья.jpg

На спортивному майданчику Броварського вищого училища фізичної культури в рамках другого туру жіночої гандбольної Суперліги відбулися два матчі між київським "Спартаком" і ужгородськими "Карпатами". В першій грі ужгородські гандболістки впевнено здолали своїх суперниць із столиці з рахунком 31:16 (16:8).

Розпочався матч із домінування ужгородської команди. Вже на п'ятій хвилині матчу карпатівки вели в рахунку 5:0. Обертів вони не скидувули весь перший тайм, швидкі переходи в основному завершувались голами, хоча бували і моменти в яких ужгородки не забивали у виході один на один з голкіпером спартаківок, - повідомляє http://hc-karpaty.org  Пропустивши всього 8 голів за першу половину гри, гандболістки із "Карпат" зуміли засмутити столичну команду 16 раз.

Друга половина гри також була під диктовку ужгородок, вони впевнено довели матч до переможного завершення. Наздогнати "Карпати" для "Спартака" було неможливо, проте і в другому таймі вони записали у свій актив вісім забитих м'ячів. Фінальна сирена зафіксувала на табло 16:31, на користь гостей. Найвлучнішою у гостей стала вихованка дніпродзержинської школи гандболу Дар'я Кот (на фото), яка записала на свій рахунок 9 м'ячів.

Другий матч між командами завершився також перемогою "Карпат" - 24:15 (13:9).

І хоча від найтитулованішого гандбольного клубу з України залишилась тільки назва та десяток гравчинь, які боряться за виживання в Суперлізі, вони все ж таки команда, яку не слід недооцінювати.

Розпочався матч із швидких голів від Воронової, Мигович та Кильч, проте було й багато хиб зі сторони ужгородок. Хазяйки зуміли відкрити лік забитих голів лише на шостій хвилині гри.

Були також і не реалізовані семиметрові, і відрив у рахунку, проте кінцівку карпатівки віддали господарям, які скоротили відставання до чотирьох м'ячів. За секунду до завершення першої половини гри у ворота "Спартака" був призначений пенальті, проте його забити не зуміла Дар'я Кот.

В другій половині зустрічі темп впав, карпатівки частенько не реалізовували свої шанси, хоча й не давали можливості наздогнати себе.

Найчастіше ключі від захисту "Спартака" знаходила Іванна Мигович, яка зуміла записати у свій актив 7 голів.