Продовжує радувати вболівальників своєю грою та результативністю футбольний клуб "Дзержинець", який виступає у Першій лізі чемпіонату Дніпропетровської області.

Рівно 15 днів тому на стадіоні "Надія" наші земляки розгромили 5:1 команду із Верхньодніпровська. Минулої неділі там же з тенісним рахунком 6:3 був подоланий суперник із Новомосковська.

Матч, запланований на 15:00, трохи затримався. І виною були суперники, які не вчасно надали арбітру ігрові картки. Після "утряски" проблеми, команди вийшли на смарагдовий газон футбольного поля. Сонячна і порівняно тепла погода сприяла видовищній зустрічі. І футболісти показали непогану гру.

Два контрвипади Яланбаєва (4 та 32 хвилини) та рахунок став 2:0 на користь господарів поля. "Дзержинці" могли збільшити рахунок, коли Неклеса видав точний пас на Хуторнюка, який набігав у воротарський майданчик. Але кмітливість голкіпера виявилася на висоті, як у прямому так і переносному сенсі. Саме на висоті, він кінчиками пальців змінив траєкторію польоту м'яча і той відлетів на кутовий. Дуже вдало зіграв кіпер гостей, коли трійка кам'янчан практично двічі розстрілювала його, і двічі він вийшов переможцем. Але після цього запал "дзержинців" ослаб, а новомосковці міцно осіли на половині господарів поля. І зрештою досягли успіху. На 35 хвилині захисники "прогавили" Антонова і той метрів із 25 скоротив розрив.

Не встигла стрілка секундоміра пройти і половину кола у другому таймі, як "дзержинці" забили третій гол. Непорада відповів взяттям воріт "Дзержинця". За 10 хвилин до закінчення чистого часу матчу відзначився Хуторнюк – 4:2. І буквально тут же в центрі поля "обрізалися" наші гравці, і вийшовши віч-на-віч з голкіпером, Литвиненко скоротив відставання - 3:4.

"Дзержинець" не став утримувати рахунок, а продовжував атакувати. І після чергового рейду пішов шикарний навіс у штрафний майданчик, м'яч знайшов голову Хуторнюка і той дуже грамотно направив його в сітку воріт. В останній атаці два футболісти "Дзержинця" практично з центру поля безперешкодно промчали до воріт суперника і Баус поклав м'яч у лівий нижній кут. І в той же момент пролунала трель суддівського свистка, що сповістила про перемогу "Дзержинця" з тенісним рахунком 6:3.

З черговою перемогою вітаємо президента команди "Дзержинець" Костянтина Саусь.

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=2092886964203569&set=a.2092891397536459