Сьогодні, 12 жовтня, збірна України U-19 провела свій заключний матч у відбірковому раунді Євро-2022. І втретє поспіль вихованець футбольної команди "Прометей" (Кам`янське) Єгор Ярмолюк відзначився голом.

До матчу з поляками Україна підходила в статусі одноосібного лідера своєї групи, і тому в даному поєдинку її влаштовувала і нічия, якою підопічні Єзерського і домоглися, хоч і не без зусиль.

До 31-й хвилині українці горіли з рахунком 0:2 (Букса: 12 - з пенальті, 31.). Проте змогли врятувати гру - під саму завісу першого тайму синьо-жовтим вдалося відіграти один м'яч. Гол з пенальті (45+2) забив вихованець тренера Миколи Павловича Голика з Камянського "Прометея", а нині гравець СК "Дніпро-1" Єгор Ярмолюк. А а на 83-й хвилині в контратаці зрівняли рахунок. Відзначився Удод.

Таким чином, збірна України посіла перше місце в групі і навесні 2022 зіграє в елітному раунді відбору за право потрапити до фінальної частини чемпіонату Європи.

P.S. Єгор Ярмолюк народився і навчався у Верхньодніпровську. З шести років його тато майже щодня привозив хлопчика в Дніпродзержинськ (нині Кам`янське), де він тренувався разом з однолітками у Миколи Петровича Голика. "Зараз у мене тренується Ваня, молодший брат Єгора. Йому десять років", - пояснив М.П.Голик.


На фото: М.Голик і Є.Ярмолюк.

Джерело https://www.ua-football.com/ukrainian/u-18/1634045745-ukraina-u-19-s-pervogo-mesta-v-gruppe-probilas-do-yelit-raunda-otbora-evro-2022.html