Майже півроку тривав футбольний сезон чемпіонату Кам`янського. І ось стали відомі переможці та призери.

На самому початку чемпіонату в боротьбу за нагороди вступили 12 команд. Так як деякі з них за рівнем гри були значно слабкіше, після першого кола учасників розділили на дві ліги. Тиждень тому закінчилися матчі в лізі "Б", де переможцем стала команда "ПМГУ Метінвест-промсервіс". Друге і третє місця зайняли "Амкал" і "Надія". Всі вони отримали свої нагороди перед вирішальним матчем ліги "А", який відбувся 16 вересня на стадіоні "Надія" (біля СШ № 21). Нагородні статуетки також отримали кращі гравці команд: Олександр Андрієнко ( "ПМГУ Метінвест-промсервіс"), Тимур Уклеїн ( "Амкал") Микола Довгань ( "Надія").

А у вчорашньому архіважливому матчі зійшлися команди "Рапід" і "Соцмісто". Так уже сталося, що саме ця остання календарна зустріч звела лідерів турніру. "Соцмісту" для перемоги в чемпіонаті достатньо було не програти. "Рапід" в разі перемоги міг зрівнятися за очками в турнірній таблиці і за особистими зустрічами завоювати чемпіонство. Гра на полі була жорстка, іноді навіть жорстока, яка переходила межі фолу. Ніхто не хотів поступатися. Вирішувалося питання, хто ж візьме верх - молодість або досвід. Остаточний результат 5:4 на користь багато чого побачивших на своєму футбольному віці гравців "Соцміста". Третє місце дісталося команді "Дніпровський кар'єр".

Вручаючи після зустрічі нагороди (кубки та медалі) командам-призерам, президент Кам'янської федерації футболу Едуард Коряк, зазначив, що відкриттям нинішнього сезону стала команда "Дніпровський кар'єр". "Бронзовий призер чемпіонату дуже цікава команда. Хлопці приїжджають на ігри здалеку, і "рубаються" до останнього. Я вдячний всім футболістам за участь в чемпіонаті міста. Величезне спасибі також керівникам підприємств, честь яких захищають наші аматорські команди. Маю надію, що в наступному сезоні в іграх візьмуть участь нові колективи. Уже в найближчі дні ми відкриваємо два нових футбольних поля в Кам'янському, а значить наймасовішим видом спорту, футболом, будуть займатися ще більше дітей. Тим самим розвантажимо стадіон "Надія", - сказав Е.Коряк.

Призи кращих гравців сезону отримали: Андрій Комендант ("Дніпровський кар'єр"), Євген Проненко ("Соцмісто"), Олександр Синенко ("Рапід").

Фотоальбом  https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100004468564444&set=a.2046395805519352