На стадіоні "Надія" (СШ № 21) вчора, 14 серпня, відбувся матч другого туру з футболу в рамках чемпіонату України серед аматорських колективів сезону 2021/2022. У дербі зустрічалися представники Кам'янського і Дніпра.

 

 

Під час церемонії відкриття футбольного сезону в Кам'янському, заступник міського голови Костянтин Саусь привітав футболістів обох команд з його початком, побажавши красивої, чесної гри і матчів без травм.

 

 

Після нічийного результату на виїзді, Кам`янському "Олімпу" у другому турі дістався суперник, якого вболівальники відразу назвали збірною світу. Воно й не дивно. Команда "Легіонер" з Дніпра дійсно, на відсотків дев`яносто складена з футболістів різних держав світу. У ній грають представники Камеруну, Уганди, Нігерії, Японії і ще шести країн Африки. В основному це студенти, які навчаються у вищих навчальних закладах Дніпра. Але як показав матч, і зі збірною світу кам'янчани можуть грати і вигравати. Матч відзначився не тільки змістовною грою, але і жорстким опором футболістів обох команд. Забивши в кожному таймі по м`ячу, наші земляки здобули перемогу 2:0. 

 

 

Президент Федерації футболу Кам'янського Едуард Коряк зазначив, що в нинішньому сезоні чотири команди з нашого міста грають в лігах високого рівня. "Молода команда "Олімп" вдало дебютувала після нічиєї 0:0 в Кропивницькому. А сьогодні "олімпійці" показали непоганий футбол, який сподобався вболівальникам. Але попереду ще багато матчів, тому розслаблятися не потрібно, - каже Е.Коряк. - 15 серпня наш "Дзержинець "проведе дебютну зустріч в Першій лізі чемпіонату Дніпропетровської області проти ФК "Темп" з Солоного. До речі, "Дзержинець" складе компанію старожилу Першої Ліги Кам`янському "Рапіду". А ще ж є і "Олімп-2", який виступає у Другій лізі Дніпропетровщини".