В Кам`янському 17 липня в честь Дня металургів і працівників гірничовидобувної промисловості пляжні футболісти і волейболісти провели VIII Кубок "Енергія молодості".

Кількагодинний дзвін м`ячів на волейбольних та футбольному майданчиках пляжної зони лівобережного дренажного каналу означав, що настало свято металургів і працівників гірничовидобувної промисловості. Традицію проведення в цей день спортивних змагань, як завжди підтримали волейболісти і футболісти під егідою управління молоді і спорту міської ради та міського центру "Спорт для всіх".

Пляжники-волейболісти раніше футболістів розпочали турнір "Енергія молодості", тому організаторам довелося проводити окремі офіційні церемонії відкриття та нагороджень. Відкриваючи змагання, начальник управління молоді і спорту Едуард Коряк від імені міського голови привітав присутніх та побажав здоров`я, наснаги та спортивної молодості. "Спорт - це молодість, активна участь в суспільному житті. Така позиція молодих залишається актуальною у всі часи", - зазначив він.

Через дві години змагань стали відомі призери-волейболісти. Серед жіночик команд перше місце посіла "Кам`янчанка". Друге і третє місця дісталися відповідно ДЮСШ № 2 та збірній Кам`янського. Серед чоловіків призерами стали команди "Новачок", СЗШ № 35, ПДМК-3.

Дуже напруженими та жаркими (в прямому і переносному сенсі) виявилися футбольні баталії, в яких прийняли участь команди розділені на дві групи. На розжареному піску, під палючими променями сонця, босоніж гравці демонстрували мужність і витримку. Але навіть фактор погоди не зламав металургів. Ще б пак. Їм не звикати до таких температур навколишнього середовища. До суперфіналу дійшли команди "Лідер" і "ПМГУ ДМК". Основний час завершився бойовою нічиєю - 2:2. І тільки після серії післяматчевих пенальті (5:4), володарем Кубка "Енергія молодості" стали футболісти "ПМГУ ДМК". Разом з капітаном команди Данилом Сіденко радість перемоги розділили Ростислав Денисенко, Олег Барбуль, Кирило Яланбаєв, Єгор Єлисеєв, Максим Бацалай. Срібні медалі отримали гравці "Лідера". Не залишилися без нагород і команди ДКХЗ, "Южкокс", "ПМГУ Метінвест промсервіс", ПМЗ, "Романково". Кращий гравець турніру Кирило Яланбаев ("ПМГУ ДМК") отримав приз - спортивну сумку.

Фотоальбом https://www.facebook.com/media/set/?vanity=100004468564444&set=a.1997265880432345