Щорічно 23 червня в усьому світі відзначається Міжнародний Олімпійський день. Мета - залучення до спорту людей незалежно від рівня їх фізичної підготовки.

Напередодні, 19 червня, в Кам`янському на стадіоні "Надія" пройшов спортивно-масовий захід з нагоди свята. У числі почесних гостей були присутні директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Під час урочистого відкриття, спортивні команди привітав начальник управління молоді та спорту Кам'янської міськради Едуард Коряк. "Ми пишаємося спортсменами, які прославляють Кам'янське на весь світ. Бажаю вам олімпійського здоров'я та олімпійських успіхів. А ми, зі свого боку, робимо, і будемо робити все для розвитку всіх спортивних напрямків в місті", - сказав Е.Коряк.

З показовими номерами виступили вихованці відділень художньої гімнастики (тренер Інна Козбанова) і спортивної акробатики (тренер Лариса Коновалова) ДЮСШ № 4.

В рамках святкування Міжнародного Олімпійського дня наші спортсмени провели товариські матчі з волейболу та баскетболу. А родзинкою заходу безперечно стала заключна зустріч чемпіонату Дніпропетровської області з футболу у другій лізі. На смарагдовому покриві стадіону грали дві Кам'янські команди - "Олімп-2" (тренер Антон Литовченко) і "Дзержинець" (тренер Валерій Палійчук). Дербі пройшло в напруженій боротьбі, що завершилася єдиним голом. М'яч, який послав у ворота "олімпійців" на 65 хвилині Олег Барбуль, став для "Дзержинця" чемпіонським. Після того як президент Кам'янської федерації футболу Е.Коряк вручив переможцям нагороди, на радощах футболісти "качнули" свого тренера Валерія Борисовича Палійчука. Безсумнівно, таким результатом залишився задоволеним і президент клубу "Дзержинець" Костянтин Саусь.

Три жіночі команди провели волейбольний турнір. За нагороди боролися два склади вихованок тренера ДЮСШ № 2 Віталія Серьогіна і "Кам'янчанка". Кращою командою став перший склад ДЮСШ № 2, який випередив "кам`янчанок" і своїх дублерів.

У баскетбольному матчі між командами правого і лівого берега Кам`янського, суддя Юрій Мокієнко зафіксував нічийний результат.

Всі учасники спортивних ігор отримали в нагороду призи від організаторів заходу - управління молоді та спорту Кам'янської міської ради, а також центру "Спорт для всіх".

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=1976089355883331&set=a.1976115855880681