На протязі березня Кам`янська футбольна команда "Надія-nova" прийняла участь в двох турнірах серед гравців 2012 /2013 років народження. І двічі стала призером.

З 11 по 14 березня в Одесі проходив турнір "Open spring cup Odessa".

В турнірі приймали участь команди ДЮСШ № 11 (Одеса), "Чорноморець" (Одеса), "Олімпік" (Чорноморськ), "Хантер" (Одеса) і "Надія-nova" (Кам`янське). Вихованці тренерів батька і сина Голиків, Миколи і Петра, із Кам`янського, в першій зустрічі поступилися 2:6 "Чорноморцю". А потім виграли всі матчі: 5:2 у "Олімпіка", 4:1 у ДЮСШ № 11, 2:1 у "Хантера". Їхній кривдник поступившись "Олімпіку", виграв теж всі інші зустрічі. Долю першого місця вирішили забиті і пропущені м`ячі. У наших земляків вони були кращими - +2. Таким чином турнір "Open Spring Cup Odessa" виграла команда "Надія-nova", в складі якої грали Мирон Прокопов, Ярослав Бобик, Тимур Насікан, Семен Кабка, Тимофій Климарчук, Олександр Буян, Демян Авдєєв, Марк Мельников, Кіра Мельникова, Михайло Кручковський, Олександр Лук`янов, Богдан Перспективний, Ілля Сплавський, Марк Матросов, Іван Майзелов, Ігор Мілютін.

 

Цим же складом команда "Надія-nova" зіграла минулого тижня і на турнірі "Dnipro spring cup" в Дніпрі.
По ходу змагань футболісти із Кам`янського провели сім матчів. У їхньому активі перемоги над командами: "Пенуел" - 3:1; "Локомотив" - 5:3; "Еверест" - 2:1; ДЮСШ - 4:3, "Сапфір" - 5:2. Зігравши внічию з "Славією" 1:1 і поступились "Дніпру" 1:3.

"Останню зустріч ми проводили з командою "Славія". Цей матч був якби фінальним. Ми вели в рахунку, але не втримали його і зіграли внічию. Таким чином із-за програшу "Дніпру" наша команда стала тільки третьою", - пояснив тренер Петро Голик.

Кращими гравцями обох турнірів були визнані Ярослав Бобик і Тимофій Климарчук.