На стадіоні "Надія" 2 липня відбулися вирішальні матчі Кубка відкриття футбольного сезону в Кам'янському. 

16 команд виробничих підприємств і аматорських колективів міста стартували в кінці червня в щорічному традиційному розіграші. І ось прийшов час фінальних ігор. В 1/2 фіналу в матчі "Металург" - "Кристал", більш досвідчена команда металургів, чемпіон минулого року, не без зусиль з мінімальним рахунком 1:0 переграла молоду команду суперника. У другому матчі між командами "Рапід" - "Колос" (Кринички) основний час матчу завершився з рахунком 1:1 і справа дійшла до серії пенальті. Такої довгої і напруженої серії пенальті Кам'янське ще не бачило. Більше 12 разів командам довелося випробовувати свою долю. І чаша терезів схилилася в бік наших гостей, які можна сказати, створивши маленьку сенсацію перемогли 6:5 і вийшли у фінал. У матчі за третє місце між командами "Рапід" - "Кристал" основний час знову не виявив переможця. Нічия 2:2. А в серії пенальті удача вже була на боці "Рапіда". Хоча всього було забито один м'яч. "Рапід" завойовує бронзові медалі і малий кубок. У фінальному матчі клас і досвід "Металурга" позначився в повній мірі. Впевнена перемога 3:1, і перший трофей сезону у металургів.

Потрібно відзначити впевнену роботу суддівської бригади: Ігоря Зеленського, Василя Вербецького, Віктора Шевченка, Віктора Мунтяна.

Після турніру, президент федерації Кам`янського Едуард Коряк вручив нагороди гравцям команд-призерів.

Цей розіграш "Кубка відкриття сезону" надовго запам'ятається вболівальника і гравцям своєю безкомпромісністю і непередбачуваністю. Через карантин, сезон довелося відкривати влітку, хоча в попередні роки стартували завжди в квітні.

"Вітаю всіх з відкриттям сезону. Через тиждень починаємо чемпіонат Кам'янського", - сказав Е.Коряк.

ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/profile.php?id=100004468564444&lst=100004468564444%3A100004468564444%3A1593799041&sk=photos