28 і 29 грудня виконком федерації футболу міста, на чолі з головою Едуардом Коряком вручив кубки, медалі та грамоти призерам чемпіонату Кам`янського, який проводився на великому футбольному полі серед команд виробничих підприємств і аматорських колективів. Вшанування чемпіона відбулося в молодіжному центрі "Кіноконцертний зал "МирHub". Присутні переглянули спеціально підготовлений до свята ролик про переможну ходу"«Металурга" до чергового чемпіонського титулу. Також спортсменам були вручені медалі, пам'ятна чемпіонська грамота, кубки та футбольний м'яч. Завершилося торжество чаюванням.

У сезоні, який минув, дуже сильно і, що найголовніше, стабільно виступила футбольна команда "Металург". Практично всі турніри - 5 з 6, які проводилися на великому футбольному полі в 2019 році, "металурги" виграли. Перемогли вони і в чемпіонаті міста.

Не менш насиченим на перемоги вийшов сезон і у "Рапіда". Крім чемпіонату Кам`янського, де футболісти цієї команди завоювали срібні нагороди, "швидкі" взяли участь і в чемпіонаті Дніпропетровської області. І слід зазначити, вельми успішно.

Цікаву гру протягом усього чемпіонату Кам'янського демонстрував і "Дніпровець". Основу команди складають працівники Дніпровського металургійного комбінату, якими традиційно комплектуються багато футбольних міських колективів. Бронзові медалі "дніпрян" були завойовані в серйозній боротьбі і конкуренції.

Трохи пізніше Едуард Коряк відвідав команди "Рапід" і "Дніпровець". Голова Кам'янської федерації футболу привітав хлопців з наступаючими новорічними святами і завойованими медалями чемпіонату міста. Подякував мера Кам'янського Андрія Білоусова і його заступника Костянтина Саусь за підтримку міського футболу і будівництво нових футбольних об'єктів. Також спортсмени були відзначені різними нагородами і медалями.