Металлург обладатель суперкубок 2019
 
На заповненому вболівальниками стадіоні "Надія" (лівобережна частина Кам'янського) 9 липня відбувся матч на Суперкубок з футболу між минулорічними чемпіоном командою "Рапід-Надія" і володарем кубка "Металургом". Зустріч відбулася за підтримки кандидата в народні депутати України Костянтина Саусь.
 
Перед початком гри учасників матчу вітали ветерани футболу міста Володимир Флокій, Валерій Палейчук, Віктор Мунтян, Володимир Гайдечук, Микола Крижанівський, Валерій Гамідов, Олександр Мартишов, Геннадій Шмуригін, Віктор Пищев, Віктор Шевченко, заступник голови федерації футболу Ігор Ігнатенко і голова федерації футболу Кам`янського Едуард Коряк. 
 
Матч видався бойовим. З перших хвилин матчу гравці "Рапід-Надія" провели кілька гострих атак, які могли завершитися взяттям воріт, але воротар "Металурга" Віталій Жеребцов і захист зіграли надійно. Далі гра вирівнялася і пішла на зустрічних курсах. На 30-й хвилині матчу Дмитро Делятинський, виконуючи подачу з флангу, несподівано для голкіпера закрутив м'яч під перекладину, як висловлюються футбольні вболівальники, "м'яч звалився з ноги за комірець воротарю". Гравці суперника спробували відігратися, були непогані моменти, але не вистачило майстерності в завершальній стадії. На 39-й хвилині "Металургу" вдалася гольова комбінація. Микита Жуков, обігравши захисника і воротаря, впевнено забив другий м'яч. У другому таймі гольових моментів було створено більше біля воріт чемпіона 2018 року, але рахунок так і залишився незмінним 2:0.
 
 
Коряк вручает Суперкубок
 
 
Під час церемонії нагородження команди отримали пам'ятні медалі подарунковий сертифікатам на придбання спортінвентарю і шикарний Суперкубок від Костянтина Саусь. Кубок переможцям команді "Металург" вручив голова федерації футболу Едуард Коряк. "Сьогодні було справжнє свято футболу, зустрілися дві найсильніші команди міста. Суперники показали хорошу гру, порадувавши глядачів. У місті будуються футбольні поля та майданчики, сподіваюся, що цілі і завдання, які поставив перед собою Костянтин Саусь по реалізації програми розвитку спорту в Кам'янському, будуть здійснюватися в найближчому майбутньому", - зазначив Едуард Коряк.