Плакат
 
 
Вперше в Кам'янському відбудеться Суперкубок з футболу між чемпіоном міста 2018 року командою "Рапід-Надія" і володарем кубка міста 2018 року "Металургом". Матч пройде 9 липня на стадіоні "Надія" в лівобережній частині міста за підтримки кандидата в народні депутати України Костянтина Саусь. Початок о 19:00.
 
Зустрінуться найсильніші команди міста останніх років. У нинішньому сезоні в рамках чемпіонату міста з футболу команди вже один раз зустрічалися і "Металург" виграв з рахунком 2:0. "Це буде дуже цікавий поєдинок, ми готувалися до нього і, я думаю, наша молода команда продемонструє якісний футбол і зробить все щоб виграти Суперкубок",  - поділися Руслан Худжадзе, один з тренерів команди "Рапід-Надія". "До матчу за Суперкубок ми підходимо в ролі лідера чемпіонату. Наша команда виграла всі матчі, не втративши  жодного очка, і горить бажанням виграти настільки принциповий матч. Всі гравці знаходяться в хорошій формі і рвуться в бій ", - сказав Олександр Котов, тренер "Металурга". 
 
Вболівальників Кам'янського чекає великий футбол, матч який подарує глядачам справжнє видовище і заряд позитивних емоцій.