029
 
Дев'яту зустріч в рамках першої ліги чемпіонату Дніпропетровської області з футболу "Рапід" провів 16 червня. На рідному стадіоні кам`янчани отримали четверту домашню перемогу поспіль.
 
Після першої нічиєї в чемпіонаті, яка була здобута на виїзді в Кривому Розі, кам'янчани були сповнені бажання поповнити свій багаж черговими трьома очками в домашній зустрічі проти новомосковського ОФК "Твій рідний край". З перших хвилин матчу господарі задали хороший темп гри, періодично створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. Два з них завершилися забитими голами. Спочатку на 20-й хвилині "Рапіду" вдався результативний розіграш кутового - відзначився точним ударом Руслан Бабець. А через 11 хвилин рахунок в матчі подвоїв Олександр Драй, який завершив гострий прохід партнера по лівому флангу красивим "пострілом" з центру штрафного майданчика.
 
Другий тайм почався з призначеного у ворота "Рапіда" пенальті. Його на 53-й хвилині чітко реалізував Олександр Юшкевич. Цей гол призвів до тями господарів, і вони заграли активніше. Допомогло їм і видалення Владислава Ситника на 59-й хвилині. В результаті за короткий проміжок часу кам'янчани забили поспіль три м'ячі. Правда два з них судді не зарахували. Один був забитий з офсайду, інший - після свистка. А перед цим на 62-й хвилині чудовий обвідний удар вдався Ігорю Сягайло - 3:1.
 
До середини тайму спека знизилась, але це гостям не допомагло. Кожна атака "Рапіда" була настільки гострою, що могла увінчатися забитим м'ячем. Четвертий гол у ворота "ТРК" забив Юрій Кудрявцев. Нападнику "Рапіда" це вдалося на 77-й хвилині. Міг бути і п'ятий, і шостий голи, але більше в цей вечір кам'янчани не забивали.
 
Незважаючи на те, що перевага дебютанта першої ліги чемпіонату області було безперечною, вони примудрилися пропустити два м'ячі. Спочатку на лінії воріт помилився вийшовший на заміну Дмитро Федечко. Голкіпер "Рапіда" не зміг зафіксувати м'яч, який в порожні ворота на 80-й хвилині відправив Дмитро Турченко. Через 10 хвилин господарі пргавили контратаку. По лівому флангу до воріт Федечко прорвався Ростислав Грицай, якому вдався хльосткий і результативний удар.
 
Більше забитих м'ячів глядачі не побачили. В результаті "Рапід" здобув на новому стадіоні четверту перемогу поспіль, на цей раз з рахунком 4:3, і поліпшив своє турнірне становище.