Металург переможець Кубку Металургів
 
 
18 вересня на стадіоні "Перемога" відбувся фінал третього розіграшу Кубка "Металургів" серед аматорських команд і підприємств міста. В головному матчі грали команди "Металург" і "Рапід-Надія".
 
На святковій церемонії відкриття зустрічі були присутні представники організаторів змагань: заступник директора по економіці ПАТ "Дніпровський меткомбінат" Віталій Нагорняк, голова профспілки "Металургів" ПАТ "Дніпровський меткомбінат" Олег Нагорний, його заступник Віталій Ровков, голова Кам`янської федерації футбола Едуард Коряк. А також начальник відділу молоді і спорту департаменту з гуманітарних питань міськради Анатолій Івашина, депутат міськради Іван Горбаренко, президент ЦПФ "Сталь-2017" Олександр Чабан.
Вітаючи присутніх на стадіоні від багатотисячного колектива профспілкм "Металургів", її лідер Олег Нагорний відзначив, що одним із пріоритетів для них є пропаганда здорового образу життя. "Ми завжди підтримували  спорт, і зокрема футбол. Здоров`я людини важливіше за все інше", - відзначив Олег Анатолійович.
Підтримати свої улюблені команди глядачі прийшли сім`ями. Центральна трибуна була заповнена майже повністю. Вболівальники, розгорнувши прапори і транспаранти, дуже гучно реагували на кожну атаку футболістів. Остані радували своєю майстерністю. "Металурги" вийшли на матч у формі, яку їм подарували на минулорічному фіналі. 
Гра розпочалася з дуже гострої атаки на ворота "Металурга". І ще декілька хвилин тривав штурм їхніх воріт. Але потім "металурги" перехопили ініціативу. І на 23-й хвилині рахунок став 1:0 на їхню користь. Відзначився Ігор Дейнега. В дуже гострій безкомпромісній боротьбі пройшов і другий тайм. На 60-й хвилині капітан "Металурга" Сергій Пономаренко поставив крапку в матчі. 2:0 і команда втретє поспіль виграє Кубок "Металургів". 
Після закінчення матчу була проведена приємна церемонія нагородження. Фіналіст і переможець отримали медалі, а капітан останніх, Сергій Пономаренко, високо над головою підняв кубок. Гравці команди-переможниці Віталій Жеребцов і Сергій Шаповал отримали відповідно призи кращого голкіпера і кращого захисника. А Олександр Крохмаль із "Рапід-Надія" став кращим нападаючим турніра.
  
Потрібно відзначити, що під час перерви серед глядачів розіграли цінні призи - фірмові футбольні м'ячі. Серед щасливчиків, яким вручали подарунки Олег Нагорний і Едуард Коряк, було відразу кілька дівчаток.
 
 
СКЛАД КОМАНДИ "МЕТАЛУРГ"
 
Жеребцов Віталій
Шаповал Сергій
Мироненко Віталій
Пономаренко Сергій
Бодня Євген
Богучаров Роман
Скиба Віктор
Таран Максим
Дейнега Ігор
Половенченко Ігор
Проненко Євген
Пометун Андрій
Зарва Віталій
Котов Олександр
Рибарук Дмитро