Напівфінал момент гри Металург ФК Металург
 
На основному полі стадіону "Перемога" 25 липня о 18:00 розпочнеться фінал "Кубка мера" по футболу, в якому зустрінуться команди "Металург" і "Рапід-Надія".
 
У Півфіналі, підопічні тренера Олександра Котова, команда "Металург", яка представляє ПАТ "Дніпровський меткомбінат", переграла  ФК "Металург" з рахунком  2:0. А "Рапід-Надія", який  тренують Дмитро Лоїк та Руслан Худжадзе, розгромив команду ДМК - 6:0. Цього року команди-фіналісти вже зустрічалися між собою в першому турі чемпіонату міста, і тоді з мінімальним рахунком 2:1 перемогу здобула команда "Рапід-Надія". По дорозі до фіналу "Кубка мера", молода і амбітна команда вже вибила з розіграшу два футбольні колективи металургійного підприємства: "Дніпровець" і ДМК. Чи зможе минулорічний чемпіон міста і володар "Кубка мера", команда "Металург", постояти за честь комбінату і другий рік поспіль виграти кубок? Всі з нетерпінням чекають завтрашнього фіналу, адже в ньому зійдуться безсумнівно дві найсильніші на теперішній час команди міста.
 
Нагадуємо, що організаторами турніру є федерація футболу міста, відділ спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань міської ради за підтримки Сергія Проценка і ТМ "Царичанська" від АБК "Дніпро".