Кутовий біля воріт Металурга
 
 
На запасному полі стадіону "Перемога" 26 липня відбувся матч команд ДМК і "Металург", які претендують на золоті медалі першості міста з футболу серед виробничих підприємств і аматорських колективів. Це був матч, який запам'ятається надовго гравцям і вболівальникам, дербі команд, представляючих ПАТ "Дніпровський меткомбінат".  В грі було все за що ми любимо футбол: пенальті і видалення, помилки воротарів, м'яч забитий в свої ворота, і звичайно ж 8 забитих м'ячів! 
 
"Металург", як і личить головному претенденту на першість, почав з атак і вже на п'ятій хвилині після неузгоджених дій захисників ДМК м'яч забиває Дмитро Рибарук. На 12 хвилині центральний захисник ДМК  Едуард Романович після чергової атаки суперника так сильно скинув м'яч головою своему воротареві, що шкіряний снаряд  перелетів через молодого воротаря і влучив прямісіньк.  у верхній кут воріт. Рахунок став 2:0. Через дві хвилини гравець ДМК Едуард Бодров втікши з центру поля, по шляху обіграв захисника і , потужно пробив низом повз Віталія Жеребцова, скоротивши відставання до одного м`яча. Гра пішла на зустрічних курсах. На 37 хвилині рахунок стає нічийним, гол забиває гравець ДМК Антон Полюлях. 
 
На початку другого тайму, після розіграшу кутового, м'яч кілька разів пролітав через штрафний майданчик "Металурга, поки не опинився в самому його центрі. Скориставшись плутаниною гравців захисту, м'яч під поперечину вколотив Сергій Кошля і вже ДМК вийшло вперед 3:2. На 50 хвилині найактивніший гравець ДМК Роман Кузьменко заробляє пенальті і сам його реалізовує, рахунок - 4:2. У матчі з'явилася нервозність і головному арбітру довелося за бійку видалити захисника ДМК Едуарда Романовича і нападника "Металурга" Романа Сегеду. Гра продовжилася 10 на 10, з'явилося багато простору для атак. "Металург" як мінімум тричі мав забивати з вигідних позицій, але отримав м'яч в свої ворота. Відзначився захисник суперника  Дмитро Іванов. Він утік зі своєї половини поля, майстерно перекинувши м'яч через воротаря. Рахунок 5:2, і вже "Металургу" потрібно було відігравати три м'ячі, та часу залишалося мало. Сергій Шаповал гравець "Металурга" скоротив розрив в рахунку, забивши м'яч з пенальті. Але  до кінця матчу рахунок 5:3 вже не змінився. Несподівана перемога команди ДМК. "Металург" заслуговував хоча б на нічию, але підвела реалізація і помилки в захисті. Прикро втрачати очки, яких до кінця сезону може не вистачити.