Загальне фото
 
 
10 червня на основному полі стадіону "Перемога" відбувся футбольний Кубок "Мрій" серед команд 2004-2005 року народження.
 
За призи боролися Дніпровські СКМД і ДЮСШ № 2, ДЮСШ з Новомосковська, а також місцевий Центр підготовки футболу "Сталь-2017". Ігри проводилися по коловій системі на все поле. Кожен тайм тривав по 20 хвилин.
 
Першими на поле вийшли футболісти "Сталі" і СКМД. У впертій боротьбі підопічні Антона Литовченко перемогли 2:1. Потім кам`янчани поступилися з мінімальним рахунком 0:1 команді ДЮСШ № 2 з обласного центру. В останньому матчі за друге місце вони зустрілися з ДЮСШ (Новомосковськ). З рахунком 2:0 перемогу святкували гості. 
 
Вигравши всі три своїх матчі Дніпровська ДЮСШ № 2 стала володарем літнього Кубка "Мрій". 
 
ДЮСШ 2
 
Переможці турніру команда ДЮСШ № 2 (Дніпро)
 
Сталь 2017
 
Бронзовий призер турніру команда ЦПФ "Сталь-2017" (Кам`янське)
 
СКМД Дніпро
 
Команда СКМД з обласного центру стала четвертою
 
По завершенню турніру всім командам були вручені медалі, м'ячі, кращим гравцям призи. А команда-переможниця отримала ще й красивий Кубок "Мрій".
 
Федерація футболу міста Кам'янське висловлює подяку ПАТ "Дніпровський меткомбінат" за підтримку в організації змагань з футболу.
 
Організатори Кубку побажали юним футболістам надалі тренуватися до сьомого поту, більше грати, слухати свого тренера, щоб їхня  мрія обов'язково здійснлася.
 
 
РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ТУРНІРУ
 
 
"Сталь-2017" (Кам`янське) - СКМД (Дніпро) 2:1
ДЮСШ № 2 (Дніпро) - ДЮСШ (Новомосковськ) 2:1
ДЮСШ (Новомосковськ) - СКМД (Дніпро)  5:0
ДЮСШ № 2 (Дніпро) - "Сталь-2017" (Кам`янське) 1:0
ДЮСШ № 2 (Дніпро) - СКМД (Дніпро) 2:0
"Сталь-2017" (Кам`янське) - ДЮСШ (Новомосковськ) 0:2