optimized gwct
 
 
30 травня на "Комсомольці" (стадіоні футбольної школи "Надія") відбувся перший матч першості міста з футболу серед виробничих підприємств і аматорських колективів, що проходить за підтримки ПАТ "Дніпровський меткомбінат".
 
Минулорічний чемпіон міста "Металург", екзаменував дебютанта Прем'єр Ліги команду "Рапід". "Металург", який представляє ПАТ "Дніпровський меткомбінат", протягом останніх двох років стабільно стає переможцем практично всіх турнірів, що проводяться Федерацією футболу міста на великих полях. За суперника виступають в основному молоді вихованці футбольної школи "Надія" під керівництвом Дмитра Лоїка і Руслана Худжадзе. 
 
Матч почався дуже жваво. Чемпіон як і личить повів гру, але з кожною хвилиною молоді гравці "Рапіда" почали сміливішати і нав'язувати іменитому супернику справжню боротьбу за кожен м'яч і ділянку футбольного поля. Металурги, явно не очікували такого зухвальства від дебютанта, і вже  на 10 хвилині пропустили м'яч у свої ворота. Гол на рахунку Валентина Хоменко, який у минулому сезоні завоював бронзові медалі чемпіонату, виступаючи в складі команди ДМК. Ще в першому таймі гравець "Металурга" Роман Сегеда зрівняв рахунок і команди пішли на перерву. Другий тайм видався не менш гострим і цікавим.  "Металург" мав забивати не раз, але за 5 хвилин до кінця матчу спрацювало залізне правило футболу: "не забиваєш ти, забивають тобі!". "Рапіду" вдалася контратака, і  Денис Дуков, який вийшов майже  з центру поля один на один з воротарем забив гол, створивши першу сенсацію чемпіонату. Відігратися "Металургу" часу не вистачило. Але ми знаємо характер тренера Олександра Котова і гравців "Металурга", які завжди ставлять максимальні завдання на сезон. Отже, сезон розпочався з несподіванки.
 
НАЙБЛИЖЧІ МАТЧІ
 
31 травня - запасне поле СК "Прометей" - 18:00 ДДТУ - ККФВ
1 червня - запасне поле СК "Прометей" - 18:00 "Южкокс" - "Дрезден"
4 червня - запасне поле СК "Прометей" - 18:00 "Локомотив" - ФК "Сіті"
5 червня - запасне поле СК "Прометей" - 18:00 "Металург" - ДДТУ
6 червня - поле стадіону "Комсомолець" - 18:00 "Рапід" - ККФВ
7 червня - запасне поле СК "Прометей" - 18:00 "Дніпровець" - ДМК
8 червня - запасне поле СК "Прометей" - 18:00 "Южкокс" - ФК "Сіті"