Кубок металлургов

 

19 вересня на стадіоні "Перемога" відбувся другий півфінальний матч Кубка "Металургів" по футболу, в якому грали командами "ДніпроАзот" і ДДТУ.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі і завершився внічию 0: 0. У другій половині зустрічі невеликою ігровою перевагою заволоділи футболісти "ДніпроАзота", але до гольових моментів справа не доходила. Зате почали виходити небезпечні контратаки у студентів. Одна з яких завершилася чудовим ударом на 80-й хвилині Кирилом Яланбаевим, обігравшого трьох захисників в чужій штрафній. А за дві хвилини до закінчення основного часу чергова атака студентів увінчалася успіхом. Влад Колесник забив другий м'яч і зняв всі питання про переможця матчу.

"Гра гідних суперників, так можна охарактеризувати цей матч. Захист на чолі з воротарем Дмитром Федечко зіграла надійно і не дав шансів для взяття воріт гравцям "ДніпроАзота". Вітаю команду ДДТУ, ректора університету Олександра Коробочку, голову профкому Ігоря Губарєва і всіх студентів з виходом в фінал! ", - сказав голова Федерації футболу міста Кам'янське Едуард Коряк.

28 вересня на стадіоні "Перемога" о 17:00 команда ДДТУ в фінальному матчі Кубка зустрінеться з "Металургом", що представляє ПАТ "Дніпровський меткомбінат".