Металург Рапід Надія

17 вересня на стадіоні "Перемога" відбувся перший півфінальний матч Кубка "Металургів" по футболу між командами "Металург" (тренер Олександр Котов) і "Рапід-Надія" (тренери Дмитро Лоїк та Руслан Худжадзе).

Другий рік організаторами міського турніру виступає профспілка "Металургів" ПАТ "Дніпровський меткомбінат" і Федерація футболу міста Кам'янське. Півфінальний матч видався цікавим і бойовим, гравці команд не шкодували не себе не конкуренти. Перший тайм завершився в нічию 0: 0. А голи довелося чекати цілих 76 хвилин, коли підключився до атаки захисник "Металурга" Сергій Шаповалов ударом в дальній кут відкрив рахунок. Через дві хвилини в падінні, ударом через себе, красивим голом Олександр Абревко збільшив рахунок. Але тут же, буквально через хвилину Юрій Кудрявцев сквитав один м'яч і рахунок став 2:1. Гра пішла на зустрічних курсах без центру поля. Одні хотіли зрівняти рахунок, а інші чекали результативної контратаки. На 83 хвилині остаточний рахунок встановив Дмитро Рибарук. 3:1 - упевнена перемога "Металурга" і команда другий рік поспіль зіграє у фіналі.

19 вересня на стадіоні "Перемога" о 17:00 у другому півфінальному матчі зустрінуться "ДніпроАзот" і ДДТУ. Фінал Кубка відбудеться 28 вересня о 17:00.