Третій місяць проходить відкритий чемпіонат Кам`янського з баскетболу.

Минулими вихідними (14 листопада) в залі КП СК "Прометей", на головній баскетбольній арені Кам'янського, було зіграно чергові матчі.

"Аматорський турнір ми розпочали на початку осені. Заявились чотири місцеві команди та дві з Дніпра, - розповідає Олександр Литвиненко, президент Кам'янської федерації баскетболу. - По закінченню другого кола буде проведено плей-офф. Після того, як став стабільно проходити чемпіонат міста, почала підтягуватися молодь, що особливо радує. Вони прагнуть грати, вигравати і боротися за чемпіонський титул. Ми, у свою чергу, сприяємо в міру своїх сил. Переспективним гравцям даємо можливість спробувати cебе у команді "Кам`янське", яка грає як у чемпіонаті міста, так і у чемпіонаті Дніпропетровщини. Величезна подяка керівництву КП СК "Прометей" за те, що надало нам використовувати за призначенням баскетбольний майданчик. Це вже показник чемпіонату міста, ігри якого відбуваються не у шкільних спортзалах, а на сучасній арені".

У чемпіонаті Кам'янського грають дві команди із обласного центру. І якщо "Джип" досить відомий, і виступає вже давно в обласних змаганнях, то "Thunder" на карті баскетбольної Дніпропетровщини з'явилася лише торік. На цей раз, волею календаря гості провели зустріч між собою. Матч завершився перемогою "Джипа" 77:55.

 

Без проблем розібралися студенти Кам'янського коледжу фізичного виховання із гравцями "Ice Bulls". Вихованці тренера Валерія Дворнікова на дві голови були вищими за своїх суперників. А "родзинка" команди Марк Найда виявився не лише у переносному, а й у прямому смслі ще вищим. Адже зріст 2 метри 7 сантиметрів та 54-й розмір взуття третьокурсника вражають! У результаті фізкультурники "розкотили" суперників 61:15.

Найдосвідченіша з міських команд - "Кам'янське", постійний учасник чемпіонату Дніпропетровської області "Дніпроліга". У ній зібрано чимало гравців, які понюхали порох у різних клубах вітчизняного баскетболу. У матчі проти "Be Happy", гравці, ведені капітаном Ельджуном Алієвим, здобули закономірну перемогу 80:55.

 ФОТОАЛЬБОМ https://www.facebook.com/photo/?fbid=2092868787538720&set=a.2092880077537591