В рамках проекту "Активні парки" з 24 по 26 травня на спортивному майданчику правобережного міського парку культури та відпочинку проходили товариські зустрічі з баскетболу серед команд Заводського району.

26 травня відбулися фінальні ігри серед аматорів, яких на спортивному майданчику, справжньому острівці активного відпочинку, зібрали разом центр "Спорт для всіх" і любов до популярної гри. Три дні проходила напружена боротьба за м'яч. У кожної команди, а учасниками зустрічі стали 10 команд району, була амбітна ціль - стати переможцями. І, нарешті, визначилися команди, що продовжили спортивну боротьбу за медалі різного гатунку. Перемогу у фіналі святкували "Чорношкірі хлопці", другою стала команда "Тотемс", і третім був колектив з прикольною назвою "Пакетик чаю". За весь період змагань вистачало якісних поєдинків, визначилися і найактивніші гравці, серед яких: Володимир Волк, Іван Диріков і Юрій Сухопар.

Призери зустрічі під оплески фанатів баскетболу були нагороджені медалями і грамотами. Міський центр "Спорт для всіх" дякує за добре проведене суддівство вчителю фізкультури школи № 35 Івану Гуріну та всім учасникам товариської зустрічі за гарну гру.