На базі Кам'янського вищого професійного училища пройшов дестий Кубок "Енергія молодості" з баскетболу, присвячений 131-й річниці Дніпровського металургійного комбінату.

Як повідомляє прес-центр ПАТ "ДМК", в цьому році за почесний трофей боролися три команди баскетболістів - працівники ДМК, студенти Придніпровського державного металургійного коледжу та учні Кам'янського вищого професійного училища (КВПУ).

 

 

Організатори свята висловили подяку директору КВПУ Вадиму Неклесі, який завжди з задоволенням приймає гостей в стінах свого училища, допомагаючи зміцнювати співробітництво комбінату з профільними навчальними закладами міста.У свою чергу, директор КВПУ зазначив, що Кубок "Енергія молодості" в черговий раз успішно об'єднує молодь міста і ДМК в загальних спортивних прагненнях.

Після привітальних слів представників адміністрації ДМК, почалися по-справжньому захоплюючі баскетбольні баталії. За підсумками проведених ігор перше місце і заповітний Кубок отримали молоді баскетболісти ДМК. Друге місце посіли студенти ПДМК. Третє - хлопці з КВПУ.