У другому турі баскетбольної Суперліги Кам'янський СК "Прометей" грав вдома з МБК "Миколаїв".
 
Гості повели в рахунку, але їхня перевага носила чисто символічне значення, що протрималося лише в дебюті матчу. А далі для миколаївців грянув грім у вигляді 10:0 від "прометеєвців". Рівно половину (та ще поспіль!) з цих очок приніс Макс Конате. Порадували публіку витончені фінти у виконанні Майкла Майерса, Олександра Місяця, Ренді Кулпеппер. Хоча всі ці позитивні моменти в першій чверті "підмочила" гра нашої оборони. 32 пропущених очка - "Це вже Занадто!"

Після коригування з боку тренера "Прометея", вже в другій десятихвилинці було пропущено майже вдвічі менше. В кінці її перевага "Прометея" обчислювався всього чотирма пунктами - 54:50, але потім пішов майже такий же ривок, як і в першій чверті, - 9:0. А дуже ефектний слем-данк у виконанні Маліка Трента поставив крапку в першій половині гри.

Після відновлення зустрічі відрив "Прометея" тільки збільшувався. І вже за шість хвилин до фінальної сирени кам'янчани підкорили рубіж в 100 очок. Зробив це шикарним данком Майкл Майєрс. Зал шаленів! Адже в Суперлізі, грати і набирати "сотню" набагато складніше, ніж це було в "вишці". Зрештою "Прометей" переконливо розгромив МБК "Миколаїв" 115:86 (34:32, 29:18, 26:21, 26:15). У статистичний список наші гравці записали такі рекордні показники: Ренді Кулпеппер набрав 30 очок; точними влучаннями з-за дуги відзначилися 9 гравців; 65% - потрапляння з дальньої дистанції.

Фото з сайту https://prometeybc.com/ru/basketbol/galerei/