БК Прометей1
 
 
На паркеті Кам`янского СК "Прометей" 2 лютого відбувся повторний матч, в якому однойменний клуб грав з командою "СумДУ" з Сум.
 
Після вчорашньої натужною гри в останній чверті, "прометеєвці" врахували всі тренерські вказівки і провели зустріч так, як вони це показували на протязі всього ігрового сезону. І як підсумок - перемога знову з результатом, що перевищує сто очок і двадцята поспіль перемога.
 
І знову в «Прометеї» один з кращих був Макс Конате. У універсального гравця м'яч довго не затримувався в руках. Він намагався "бомбити" кошик з різних дистанцій. Особливо ефектний виявився слем-данк на останній секунді, який підвів риску під першою половиною зустрічі - 33:52. Глядачі буквально "підірвали" зал оплесками. І що ще цікаво, в багатьох матчах Макс забивав м'ячі відкриваючи рахунок, і посилав їх перед самою сиреною.
 
У другій половині зустрічі кам'янчани холоднокровно нарощували перевагу. При цьому дотримуючи всі ігрові правила. Перший командний фол гравці "Прометея" отримали тільки в самому кінці зустрічі, тоді як сумчани заробили п'ять командних зауважень. Ну, а розміняв сто очок кидком із-за дуги Суприм Ханнах. Остаточний результат суботнього матчу 58:102 на користь "Прометея".
 
Чергові спарені матчі "Прометей" проведе вдома вже на наступному тижні. 9 і 10 лютого він буде приймати команду "Харківські соколи". Початок матчів відповідно о 18:00 та 17:00.