GU4xNFrg2YY

11 лютого в СК "Прометей" був зіграний товариський матч між збірною міста - БК "Кам'янське" і дніпровської командою "Спарта". Ці клуби виступають в обласній Dnipro League і вирішили заповнити час турами.

На урочистій церемонії відкриття були присутні радник мера з питань молодіжної політики та спорту Олег Орлов, депутат міськради, віце-президент Федерації баскетболу Кам'янського Сергій Миршавка, секретар міськради Олександр Залевський, завідувач сектором спорту департамента гуманітарних питань Анатолій Івашина. Після напутніх слів і урочистого вкидання м'яча, в Кам'янському вперше за кілька років стартував великий баскетбол.

ФОТОАЛЬБОМ https://vk.com/album-30389316_241933511

БК "Кам'янське" - "Спарта" (Дніпро) - 78:108 (20:18, 17:28, 8:35, 33:27)

Господарі майданчика, ведені своїми вболівальниками і ультрас почали гру впевнено - вигравши першу чверть 20:18, показавши відмінний відсоток реалізації кидків. Пауза між чвертями, заповнена танцювальним номером Федерації черлідингу Кам'янського (тренер А. Козинець СК "Прометей") більше пішла на користь гостям. Вони вирівняли гру і під кінець другої десятихвилинки перехопили ініціативу. Та й вся половина гри залишилася за "Спартою" 37:46.

У перерві від Федерації баскетболу був розіграний конкурс штрафних кидків для глядачів - дітей і юнаків. Точніше всіх виявився Ілля, студент коледжу фізвиховання, що став щасливим володарем баскетбольного м'яча від депутата міськради Сергія Миршавки.

Що сталося з "Кам'янським" після перерви, знають, напевно, тільки вони самі. Повністю провалена третя чверть, відсутність захисту і м'яч, Який НЕ йшов в чуже кільце, призвели до розгрому - 8:35. Такого мабуть не очікував ніхто. Зібравшись з силами господарі змогли виграти останній відрізок гри, але на підсумковий результат це сильно не вплинуло.

Найрезультативнішим у БК "Кам'янське" став Олександр Чепіга - 21 бал, капітан команди і президент Федерації баскетболу Олександр Литвиненко набрав 15 очок, а Ельджун Алієв -13.

У гостей результативністю відзначилися Владислав Смирнов (19) і Андрюс Балтрушайтис (15).

СКЛАДИ КОМАНД

"Кам’янське"

4 – Алієв Ельджун
5 – Харєв Родіон
7 – Скляренко Олександр
8 – Ковалевський Дмитро
9 – Прусан Антон
10 – Джагарян Армен
11 – Левченко Тимур
12 – Данченко Денис
13 – Литвиненко Олександр (к)
14 – Шаповал Дмитро
15 – Чепіга Олександр
17 – Давиденко Віктор

"Спарта"

10 - Солов'йов Ілларіон
2 - Смирнов Владислав
7 - Вакуленко Андрій
18 - Підопригора Олександр (к)
21 - Геленко Богдан
25 - Кабиш Руслан
30 - Рагозін Владислав
32 - Шуджаула Карім
34 - Гром Олександр
35 - Балтрушайтіс Андрюс
48 - Гогієв Ярослав
51 - Квітковський Ярослав

Текст М.Синельников

Джерело http://sports.dp.ua