Савенков
 
 
На 63 році пішов з життя тренер-викладач відділення стрибків на акробатичній доріжці Сергій Леонідович Савенков (14.05.1957-25.03.2019).
 
Сергій Леонідович був вихованцем і продовжувачем справи Геннадія Миколайовича Горяїнова, засновника спортивної акробатики в Дніпродзержинську.
 
Майстер спорту СРСР, призер чемпонатів СРСР зі спортивної акробатики. Його тренерська діяльність пройшла в стінах ДЮСШ № 4, де Сергій Леонідович почав працювати з моменту відкриття школи в 1983 році. Савенков стояв біля витоків створення ДЮСШ № 4, виховав не одне покоління титулованих спортсменів обласного та національного рівня. Довгий час працював старшим тренером-викладачем спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці. За свої заслуги і внесок в розвиток спортивної акробатики неодноразово був відзначений на рівні міста і області. Сергій Леонідович Савенков був справжнім професіоналом своєї справи і шанованою людиною.
 
Колектив ДЮСШ № 4 висловлює глибокі співчуття рідним і близьким Сергія Леонідовича з непоправної втрати чудової людини, досвідченого наставника і відповідального співробітника. Сумуємо разом з Вами ... Вічна йому пам'ять. 
 
Прощання відбудеться 26 березня 2019 року о 14:00 за адресою: пр. Наддніпрянський, 23.