18 грудня в Кам'янській ДЮСШ № 1 відбувся чемпіонат міста з греко-римської боротьби серед кадетів (2008/2011 р.н.).

Організаторами змагань виступили міська федерація греко-римської боротьби спільно з управлінням молоді та спорту і центром "Спорт для всіх". Головним спонсором турніру, як і кілька років поспіль, стала профспілка "Металургів" ПАТ ДМК.

 

Під час святкової церемонії відкриття чемпіонату з привітальними словами виступили директор комунального закладу "Спорт для всіх" Світлана Наволочка, директор ДЮСШ № 1 Анатолій Івашина, голова профспілки "Металургів" Олег Нагорний. Олег Нагорний відзначив, що в пріоритеті їхньої роботи є нерозривний звязок з молоддю міста, а саме з спортменами. "Ми завжди допомогали в підготовці і проведенні змагань з декількох видів спорту. Зокрема в турнірах, які проводить міська федерація греко-римської боротьби. Цей чемпіонат проводиться напередодні дня святого Миколая. І ми підготували абсолютно для всіх його учасників солодкі подарунки", - сказав О.Нагорний.

 



Після виконання державного гімну України розпочався чемпіонат міста. За перемоги змагалися борці із ДЮСШ № 1 і ДЮСШ № 3. "Кожна спортивна школа виставила своїх найкращих борців, які на протязі цього року показували високі результати. А сьогодні вони в особистих сутичках докажуть хто ж з них найспритніший і найсильніший в своїх вагових категоріях", - пояснив головний суддя чемпіонату Юрій Нікітенко.

 

Протягом двох годин відбувалися поєдинки на татамі. Кожен з юних борців хотів доказати, що він гідний звання чемпіона міста. По завершенню всіх сутичок було проведено нагородження. Кожному призеру чемпіонату міста були вручені медалі, грамоти, сувенірна продукція, які надав "Спорт для всіх" та  солодощі від профспілки "Металургів".  А ще всім дісталися величезні червонобокі яблука, які виростив Олександр Пахно в своєму саду в Підгородньому.

ПРИЗЕРИ

29 кг 

1 - Єсипко Артем (ДЮСШ № 1)
2 - Єфімов Гордій (ДЮСШ № 3)
3 - Матруніч Кирило (ДЮСШ № 3)

30 кг

1 - Смирнов Євген (ДЮСШ № 1)
2 - Чепурко Андрій (ДЮСШ № 3)
3 - Завгородній Варлам (ДЮСШ № 3)

32 кг

1 - Неводничий Микола (ДЮСШ № 3)
2 - Луг Матвій (ДЮСШ № 1)
3 - Щепелєв Олександр (ДЮСШ № 1)

35 кг

1 - Гапонович Гліб (ДЮСШ № 1)
2 - Єфремов Тимофій (ДЮСШ № 1)


40 кг

1 - Щербина Ілля (ДЮСШ № 1)
2 - Голиков Владислав (ДЮСШ № 1)
3 - Рєзніков Микита (ДЮСШ № 3)


48 кг

1 - Єгоров Данило (ДЮСШ № 1)
2 - Степанченко Євген (ДЮСШ № 1)
3 - Цимбалюк Нестор (ДЮСШ № 1)

52 кг

1 - Германович Тимур (ДЮСШ № 3)
2 - Худенко Михайло (ДЮСШ № 3)
3 - Борисов Лука (ДЮСШ № 1)
3 - Камишев Денис (ДЮСШ № 3)

62 кг

1 - Шандиба Назар (ДЮСШ № 3)
2 - Кривко Микита (ДЮСШ № 1)
3 - Ткачук Микита (ДЮСШ № 3)


68 кг

1 - Бобець Єгор (ДЮСШ № 3)
2 - Шевченко Ігор (ДЮСШ № 1)
3 - Соскевич Данило (ДЮСШ № 3)

85 кг

1 - Бринюк Іван (ДЮСШ № 3)