У Кам'янському 8 та 9 грудня проходив XVIII відкритий чемпіонат міста з тхеквондо ВТФ "Золотий Даянг".

Змагання проводилися серед всіх вікових груп по керугі (175 учасників) в ДЮСШ № 4 і пумсе (72 спортсмена) в ДЮСШ № 1. Не дивлячись на ситуацію, пов'язану з карантинними обмеженнями, в нашому місті зібралися спортсмени десяти команд з Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Дружківки, Кам'янського (в розділі керугі), і команди з Дніпра, Запоріжжя, Першетравенска і Кам'янського в розділ пумсе. Наше місто було представлено спортсменами відділень тхеквондо ДЮСШ № 1, 3, 4.

На урочистому відкритті до присутніх з привітаннями звернулися начальник управління молоді та спорту Кам'янського міської ради Едуард Коряк, директор центру "Спорт для всіх" Світлана Наволочка, директор ДЮСШ № 1 Анатолій Івашина і президент міської федерації тхеквондо ВТФ Олександр Кірпа.

Чемпіонат пройшов на двох даянгах з використанням електронної захисної екіпіровки і системи суддівства.

За підсумками турніру від міської влади п'ятьом кращим командам були надані призи - кубки, а для забезпечення більш якісного тренувального процесу спеціальний інвентар - ракетки для відпрацювання точних і швидкісних ударів.

"Золотий даянг" - це традиційні змагання з тхеквондо, які проводяться в нашому місті. Ми дуже раді, що до нас приїхали сильні команди. Була хороша конкуренція, а це в свою чергу корисний досвід. Також було немало і тих, хто виступав в категорії "Б" (новачки). Я вважаю, що емоційно і технічно спортсмени впоралися, і гідно себе показали", - прокоментував підсумки турніру Олександр Кірпа.


За підсумками змагань командні місця розподілилися наступним чином:

Пумсе

1 - ДЮСШ № 4 (Кам'янське) - 20 перших, 10 других, 9 третіх місць
2 - ДЮСШ № 1 (Кам'янське) - 5+5+13
3 - Запоріжжя - 3+1+2
4 - Першотравенськ - 1+1+2
5 - ДЮСШ № 3 (Кам'янське) - 0+1+1

Керугі

1 - ДЮСШ № 4 (Кам'янське) - 22+15+16
2 - Дружківка - 7+9+7
3 - ДЮСШ № 3 (Кам'янське) - 5+6+9
5 - СК "Штурм" (Дніпро) - 3+3+2