З 15 по 24 травня У Кам'янському пройде відкритий онлайн-чемпіонат "Прометей" з тхеквондо ВТ в розділі пумсе і спеціальної техніки. Про це повідомив президент Кам'янської федерації тхеквондо ВТФ Олександр Кірпа.

"Тринадцятого травня стартувала підготовка до відкритого онлайн-чемпіонату міста з тхеквондо "Прометей". У нашому місті цей турнір традиційно проходить щовесни, і в цьому році це повинен був бути вже дванадцятий чемпіонат. Але нинішня ситуація з карантином внесла свої корективи. Ми не перериваємо наших традицій, і вперше проведемо онлайн-чемпіонат з пумсе і спеціальної техніки", - говорить А.Кірпа.

Змагання будуть проводитися серед дорослих спортсменів (2002 - 1990 р.н. і старші), юніорів (2003 - 2005 р.н.), кадетів (2006 - 2008 р.н.) та юнаків (2009 - 2010 р.н.). Змагання за спеціальною техннікою пройдуть серед молодших юнаків 2011-2012 р.н.

Відеоматеріали і заявки учасників змагань по пумсе і спеціальної техніки тренери повинні відправити з 15 по 18 травня в організаційний комітет змагань на електронні адреси: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. і Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., відповідно.

19-20 травня отриманий матеріал буде обробляти оргкомітет. 21 травня відеоматеріали учасників змагань опублікують у відкритому доступі на відеохостингу Youtube. З 21 по 23 травня триватиме робота суддівської комісії і онлайн-голосування на приз глядацьких симпатій (переможця визначать за кількістю лайків в Youtube).

24 травня відбудеться оголошення результатів змагань.

Спортсмени, що зайняли призові місця, будуть нагороджені онлайн-сертифікатами, а команди, які посіли перше-третє місця, отримають кубки.