Два дня (10-11 січня) в ДЮСШ № 1 проходила товариська матчева зустріч між тхеквондистами Кам`янського і Кропивницького (на фото).

На даянгах зустрічалися 70 тхеквондистів, з яких 40 були представники Кам`янських ДЮСШ № 1 (тренери А.Стовбан, В.Сторчак) і ДЮСШ № 4 (тр. Р.Курись).

"Ми вже другий раз запрошуємо в гості друзів-суперників з Кропивницького, - розповідає Андрій Стовбан. - Вперше змагалися в минулому році на осінніх канікулах. База нашої школи дозволяє розміщувати з ночівлею та харчуванням спортсменів з інших міст. Цього разу свою майстерність показували бійці 2000 року народження і молодше. Змагання провели в трьох форматах. Перший день працювали за коловою системою (кожен бився з кожним) і стінка на стінку (по п'ять бійців з обох сторін). А сьогодні провели спарингові змагання".

По закінченню турніру всім учасникам вручили грамоти, а тренери назвали по одному кращому бійцеві. Серед кам'янчан такими стали Роман Раїльченко (68 кг, тр. Роман Курись), Олександр Кучер (30 кг, тр. В'ячеслав Сторчак), Данило Тараненко (30 кг, тр. Андрій Стовбан). У гостей були відзначені Ростислав Кравченко (28 кг, тр. Геворг Акопян), Анна Руденко (20 кг, тр. Тетяна Руденко).

У січні вболівальники зможуть побачити два захоплюючих змагання, які відбудуться в Кам'янському. Чемпіонат області по спарингу (керугі) пройде 18 січня в СК "Прометей", а 26 січня в ДЮСШ № 1 відбудеться чемпіонат області з пумсе.