Призери ДЮСШ 1 з тренером Стовбаном
 
 
З 17 по 22 квітня в Харкові пройшли п'ять Чемпіонатів України з тхеквондо ВТФ (юнаки, кадети, юніори, молодь, дорослі).
 
Як повідомив тренер Андрій Стовбан, підсумком виступів бійців Кам'янської ДЮСШ № 1 стали дві золоті, одна срібна та чотири бронзові медалі. Ще п'ять спортсменів зупинилися за крок до призової трійки. Треба нагадати, що разом з Андрієм Стовбаном тхеквондистів готував В'ячеслав Сторчак. Цікаво, що тренер відділення тхеквондо ДЮСШ № 1, бронзовий призер дорослого чемпіонату країни Катерина Міськів є вихованкою ДЮСШ № 3.
 
"Євген Вовк єдиний з наших спортсменів, який виступав відразу в трьох чемпіонатах України. Вигравши всі п'ять поєдинків, він став чемпіоном серед юніорів, - розповідає А.Стовбан. - Але перед цим Женя спробував свої сили серед дорослих, де став п'ятим. Почав він змагатися і серед молоді. Але через травму його зняли з чемпіонату. В результаті там лише дев'яте місце.
 
На відмінно виступила Олександра Даньшина. Саша, вигравши три поєдинки (25:4, 8:0, 23:5), отримала золоту медаль молодіжного чемпіонату країни. Даний турнір став відбірковим на Чемпіонат Європи серед молоді до 21 року, який пройде восени в Польщі. Приємно відзначити, що Даньшина стала чемпіонкою України вже в десятий раз! У Харкові вона також отримала "бронзу" серед дорослих. Медаль такого ж гатунку завоювала Анастасія Задорожня. Ще одна бронзова нагорода на рахунку кадета Данила Сторчака. Срібна медаль  на юнацькому чемпіонаті дісталася Микиті Оленичу".
 
Текст Віктора КУЛЕНКО.