4AB 83CFpO8

20-23 квітня в Одесі проходив чемпіонат України серед кадетів з тхеквондо ВТФ, в якому взяли участь більше трьохсот спортсменів , представлявші 21 регіон нашої країни.

Як повідомив тренер Кам'янської ДЮСШ № 3 Євген Свіжевскій, титул чемпіона країни завоював його (і Юлії Свіжевської, - прим. Автора) вихованець Владислав Дзоз. "По ходу змагань Влад провів три бої, - розповідає тренер. - У першому поєдинку він здобув перемогу з рахунком 4:0 над Богданом Довгалем з Житомирської області. Потім був достроково переможений (29:7) Олександр Мілютін з Харківщини. А у фінальному поєдинку з рахунком 15:8 Владислав здобув впевнену перемогу над чинним чемпіоном Європи серед клубів столичним спортсменом Іваном Чередниченком".

If2f2v5sikk

Даний чемпіонат став відбірковим для бійців, які в основному складі збірної України серед кадетів виступатимуть на чемпіонаті світу (24-27 серпня, Шарм-ель-Шейх, Єгипет) і чемпіонаті Європи (21-24 вересня, Будапешт, Угорщина). Треба нагадати, що Владислав Дзоз є стпендіантом премії міського голови.

Текст Віктора КУЛЕНКА.