1112VAao sbnbA

 

Два дні, 25 і 26 лютого, в Одесі проходив молодіжний чемпіонат України з тхеквондо ВТФ, в якому взяли участь близько 150 бійців, представляших 17 областей і місто Київ.

Вдало виступили спортсмени Кам'янської ДЮСШ № 1, що завоювали чотири медалі. Як повідомив тренер Андрій Стовбан, чемпіонами країни стали дві спортсменки, яких тренують він і В'ячеслав Сторчак. "Олександра Даньшина впевнено вигравши три поєдинки стала володаркою золотої медалі, - розповідає А.Стовбан. - Анастасія Задорожня не тільки стала першою, а й виконала норматив майстра спорту. У дівчинки взимку трапилося горе, але не дивлячись ні на що вона не зламалася, а показавши силу духу стала чемпіонкою України. Євген Вовк, вихованець тренера Андрія Лузіна теж виконав норматив майстра. Він виграв три бої, лише у фіналі поступився супернику з Харкова. "Бронза" у Єлизавети Шкуренко (спортсменку тренують А.Стовбан і В.Сторочак, - прим. автора) ".

QUqz4icIflw

На рахунку тхеквондистів ДЮСШ № 1 також два п'ятих місця: Лукашенко Віталій (тр. А.Стовбан, В.Сторчак) і Кулик Марія (тр. А.Лузін, А.Крістева).

За підсумками турніру О.Даньшина, А.Задорожня, Є.Вовк отримали путівки на чемпіонат Європи, який пройде в квітні в столиці Болгарії Софії.

Текст Віктора Куленко.