У нічному клубі "Malevich" 6 жовтня відбувся відкритий Кубок Львова зі змішаних єдиноборств (ММА) - "RFP71 - Lviv Open Cup 2019". В одному з професійних поєдинків зустрічалися Прокоп Павленко з Коломиї та Владислав Зінченко (на фото праворуч), вихованець тренера Костянтина Тимченко з Кам'янського СК "Герць-ММА"-ДЮСШ № 1.

Про те, що Влад буде битися в "октагоні", він і його тренер дізналися всього за кілька днів до турніру. "Це запрошення ми отримали за п'ять днів до бою, - розповідає тренер Костянтин Тимченко. - Так як суперник Прокопа румунський боєць травмувався і не зміг приять участь в поєдинку, його замінив мій вихованець Владислав Зінченко. Влад недавно став майстром спорту України, що дає право на перехід з аматорів у професіонали. Ми вирішили виклик прийняти. Наш суперник Прокоп Павлюк на два роки старший і виступає серед дорослих".

Суперники провели всі три раунди у ваговій категорії до 70 кг. "Перший раунд противник виграв за очками. У наступному раунді Влад більше атакував і в кінці завдав удар ногою. Але судді його не зарахували, так як Павлюк перебував на колінах. В кінці поєдинку ініціативу перехопив суперник і одноголосним рішенням суддів перемогу присудили бійцю з Коломиї" , - прокоментував поєдинок К.Тимченко.

Для юніора Владислава Зінченко цей бій став хорошим тренуванням напередодні чемпіонату України, який відбудеться 12-13 жовтня.