Єрмашкевич і інші

 

Козацький двобій набирає обертів серед бойових мистецтв, які культивуються в Кам'янському. Минулої суботи в ДЮСШ № 1 відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з цього виду спорту.

ФОТОАЛЬБОМ https://vk.com/album84493189_248010645 

Як розповів головний суддя чемпіонату Костянтин Тимченко, змагання такого рівня в нашому місті пройшли вже вп'ятий раз. Відкритий чемпіонат Дніпропетровщини являється відбірковим до чемпіонату України, який пройде 13-15 жовтня. До нашого міста завітали чимало кандидатів в майстри спорту з Кривого Рогу, Дніпра. Є також майстри спорту і майстри міжнародного клас. Та все ж левова частка з понад двохсот учасників змагань були представниками кам'янських спортивних клубів.

Відкриваючи турнір, секретар міської ради Олександр Залевський побажав учасникам терпіння, наснаги та провести змагання без травм. А головний спеціаліст відділу молоді та спорту Дніпропетровської ОДА Василь Семенов відзначив високій рівень підготовки та проведення чемпіонату.

Під час відкриття чемпіонату Дніпропетровської області з козацького двобою ряд учасників отримали посвідчення кандидатів та майстрів спорту. 11 років тому бойовими мистецтвами почав займатися Антон Єрмашкевич. Хлопець пройшов шлях від бійця до тренера. "В 2012 році я виконав норматив майстра спорту, але тоді відбулися зміни в федерації і посвідчення мені не вручили. І лише після успішного виступу на чемпіонаті Європи в нинішньому році нарешті це звання мені присвоїли", - розповів Антон. Разом з Єрмашкевичем посвідчення майстра отримали Євген Гобов, Павло Кобиляцький. та інші бійці.

 

Текст і фото Віктора КУЛЕНКА.