Кришин
 
В Кам'янському 17 квітня відбулося офіційне відкриття нового футбольного поля зі штучним покриттям. Його побудували на лівому березі біля школи № 21 на місці колишнього пустиря. У церемонії відкриття об'єкта взяли участь міський голова Андрій Бєлоусов, народний депутат України, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, заступник голови Дніпропетровської ОДА Дмитро Батура, заслужений майстер спорту, перший віце-президент ФФУ Олег Протасов і багато інших почесних гостей.
 
Новий спортивний комплекс включає в себе сучасне футбольне поле 100х70 зі штучним покриттям і трибунами, баскетбольний, волейбольний та скейт майданчики, зону воркаута і настільного тенісу, дитячий ігровий майданчик, комплекс вуличних тренажерів, столи для гри в шахи та шашки, а також роздягальні.
 
Андрій Павелко подякував меру міста Андрія Білоусова за ініціативу побудувати сучасне футбольне поле для жителів міста.
 
"Дівчата і хлопці - вихованці клубу "Надія" - тепер зможуть розвивати свою футбольну майстерність і безпечно тренуватися цілий рік. Тому відкриття нових зірок футболу, натхнених прикладом гравців юнацьких та національної збірної України різних років, які народилися тут, - Геннадія Литовченка, Артема Кравця, Олександра Сватка, які прославляли і прославляють місто Кам'янське на всеукраїнському та європейському рівні, - лише питання часу", - зазначив під час відкриття Андрій Павелко.
 
"Цей спортивний комплекс ми побудували завдяки коштам, виділеним з обласного бюджету. Я вдячний керівництву області за підтримку наших ініціатив. Також я вдячний Андрію Васильовичу Павелко за сприяння в будівництві спорткомплексу, за те, що підтримує розвиток спорту в нашому місті і нам виділено фінансування на будівництво трьох міні-футбольних полів на базі шкіл № 36, 24 і 19. Я бажаю юним футболістам Кам'янського перемог в спорті і перемог в житті. А ми продовжимо всіляко розвивати спортивну інфраструктуру міста", - сказав Андрій Білоусов.
 
Також з нагоди свята мер вручив цінні подарунки місцевим футбольним командам і міської федерації черлідингу.
 
Першою грою на новому стадіоні стала першість Дніпропетровської області серед дитячо-юнацьких команд. Потім на поле вийшли ветерани Каменського і зірки вітчизняного футболу на чолі з футболістом і футбольним експертом Віктором Леоненко. Команди провели товариську матчеву зустріч, яка завершилась з хокейним рахунком 8:3 на користь гостей.
 
У цьому районі розташовані дев'ять загальноосвітніх навчальних закладів і грати в футбол тут зможуть не тільки вихованці футбольного клубу "Надія", але також всі школярі і бажаючі.