435427001 1252606789038679 7032900658832122286 n

 

Підсумком виступів Кам`янського клубу "Бусін-кан" на Чемпіонаті України з кіокушин карате, який відбувся у Дніпрі 13-14 квітня, стали дев`ять нагород.

В Дніпрі, 13-14 квітня відбувся Чемпіонат України з кіокушин карате серед дітей, юнаків, юніорів та дорослих в розділах "ката" і "куміте". В змаганнях прийняли участь понад 500 спортсменів з дев`яти областей. Вихованці Кам'янського спортивного клубу кіокушин карате-до "Бусін-кан" (тренер Роман Кашира) продемонстрували гарний результат, посівши три перших, п`ять других та одно третє місця. Окремий приз за найкращу технику отримала Владислава Демянчук.

Призери "Бусін-кан"

Перше місце

Демянчук Владислава (куміте)
Никифоріва Поліна (куміте)
Цингаль Андрій (куміте)

Друге місце

Кашира Мар'яна (ката)
Порошенко Поліна (куміте)
Ващенко Богдан (куміте)
Лібін Максим (куміте)
Бондаренко Ілля (куміте)

Третє місце

Барвінок Павло (ката)

Add a comment

438051563 441677144976704 8954674456812341816 n

Бійці-кам'янчани завоювали на Чемпіонаті України з кіокушин карате 14 нагород і внесли свій вклад в перше загальнокомандне місце збірної Дніпропетровщини.

В Дніпрі, 13-14 квітня відбувся Чемпіонат України з кіокушин карате. На татамі в розділах "ката" і "куміте" змагалися понад 500 спортсменів з Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської і Харківської областей. В складі збірної Дніпропетровщини свою майстерність демонстрували бійці Кам'янських спортивних клубів "Tensin" (тренер Олексій Удовицький) і "Protasiuk Dojo" (тренери подружжя Протасюк, Наталія та Олександр). Наші спортсмени посіли 14 призових місць, завоювавши 2 золотих, 4 срібних та 8 бронзових нагород. В загальному заліку Дніпропетровська область стала першою.

Призери-кам`янчани

Перше місце

Удовицький Олексій - ката Tensin
Дришлюк Зоя - ката Protasiuk Dojo

Друге місце

Почапська Вероніка (куміте, ката) Tensin
Осіпік Ярослав (куміте) Tensin
Кияниченко Варвара (ката) Protasiuk Dojo
Густенко Євген (куміте) Protasiuk Dojo

Третє місце

Дришлюк Зоя (куміте) Protasiuk Dojo
Протасюк Анна (ката) Protasiuk Dojo
Верховець Юліана (куміте) Protasiuk Dojo
Чепурко Станіслав (куміте) Protasiuk Dojo
Адамов Володимир (куміте) Protasiuk Dojo
Протасюк Олександр (ката) Protasiuk Dojo
Кондюк Дар'я (куміте) Tensin
Пензякова Аліна (куміте) Tensin

Add a comment

51909Карате

 

У відкритому Чемпіонаті Кривого Рогу з кіокушин карате, який відбувся 23 березня, бійці з Кам`янського посіли 11 призових місць.

На татамі спортивної зали "Локомотив" у розділі куміте свою майстерність демонстрували 127 каратистів з Дніпра, Запоріжжя, Кривого Рогу, Новомосковська. Кам`янське представляли вихованці провідних тренерів Олексія Удовицького та сімейного подружжя Протасюк, Наталі і Олександра. За повідомленням О.Удовицького, нашим спортсменам довелося нелегко, але на бойових килимах перемогу здобували сильніші. В активі наших земляків 11 нагород (5+3+3). Ці змагання стали етапом у підготовці команди до чемпіонату України, який відбудеться у квітні на татамі Дніпра.

Призери-кам`янчани

Перше місце

Верховець Юліана
Іванов Андрій
Кондюк Дар`я
Мілінчук Захар
Чепурко Станіслав

Друге місце

Кияниченко Варвара
Кобзєва Софія
Котов Михайло

Третє місце

Дмитренко Ярослав
Постольник Назар
Смирнов Марк

Add a comment

4303 n

 

Одинадцять призових місць посіли каратисти Кам`янського СК "Бусін-кан" на Всеукраїнських змаганнях з кіокушин-кан карате "Кубок княгині Ольги", які відбулися 3 березня в Ірпені.

Традиційно цей турнір проводиться на передодні 8 березня, де більшу увагу приділяють учасницям жіночої статі. В цьому році в турнірі прийняли участь 450 спортсменів, які представляли 28 команд дівчат та хлопців з різних міст України. Серед великої конкуренції та високого рівня учасників, каратисти Кам’янського спортивного клубу кіокушин-кан карате-до "Бусін-кан" продемонстрували якісну підготовку, техніку та жагу до перемоги. В запеклих поєдинках вихованці тренера Романа Кашири в загальному заліку вибороли друге командне місце.

"Щорічно команда спортивного клубу "Бусін-кан" приймає участь у турнірі "Кубок княгині Ольги". Це дуже важливий досвід для наших дівчат. Ми досягли найкращого результату за останні роки – друге командне місце. Спортсмени зайняли 6 перших та 5 других місця. Поліна Порошенко і Вікторія Абрамова вдало виступили одразу у двох категоріях. Також серед хлопців другим став Андрій Цингаль. Окремий приз за найкращу техніку отримала Влада Демянчук. Дякую спортсмеам за самовідданість і вклад в загальну перемогу", –сказав Роман Кашира, президент СК "Бусін-кан".

ПЕРЕМОЖЦІ-КАМ`ЯНЧАНИ

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Демянчук Влада
Абрамова Вікторія
Порошенко Поліна
Кашира Мар’яна
Філіп’єва Софія
Пальчик Марина

ДРУГЕ МІСЦЕ

Порошенко Поліна
Абрамова Вікторія
Краснюк Наталія
Гинда Ніколетта
Цингаль Андрій

Add a comment

222256

Змагаючись у відкритому Чемпіонаті Києва з кіокушин карате, який відбувся 2 березня, п`ятірка спортсменів клубу "Protasiuk dojo" з Кам'янського посіла призові місця.

На бойовому килимі свою майстерність демонстрували крім столичних спортсменів бійці з Дніпропетровської області. Представники клубу "Protasiuk dojo" захищали честь Кам'янської громадської федерації кіокушин карате. Вихованці тренерського подружжя Протасюк, Олександра і Наталії, посіли пять призових місць (2+1+2). Трішки не вистачило Богдану Мартем'янову фарту, щоб завоювати медаль, але у хлопця все ще попереду.

Призери-кам`янчани

Перше місце

Дмитренко Ярослава
Чепурко Станіслав

Друге місце

Протасюк Анна

Третє місце

Кияниченко Варвара
Верховець Юліана

Add a comment