В Полтаві 13 лютого пройшов другий відбірковий Чемпіонат України (KWU) з кіокушин карате-до.

Всесвітній Союз кіокушин (Kyokushin World Union – KWU) – це організація, яка була створена для об’єднання всіх напрямків кіокушин карате-до в світі. В Україні організація (KWU) об’єднує сім великих федерацій, котрі розвивають цей вид східного єдиноборства.

На змаганнях в Полтаві, які стали відбірковими на Чемпіонат і Першість Європи "Youth KWU Kyokushin European Championship in weight categories", зустрілись більше 170 найкращих представників своїх організацій України. Нагадаємо, що Єврозмагання пройдуть з першого по четверте квітня цього року в столиці Вірменії Єревані. В запеклих і складних поєдинках вихованці тренера Романа Кашири (3 дан кіокушин-кан карате-до) із Кам`янського клубу "Бусін-кан" Всеукраїнської Федерації кіокушин-кан карате, продемонстрували високій рівень підготовки та вибороли шість путівок на Чемпіонат і Першість Європи (KWU).

ПРИЗЕРИ-КАМ`ЯНЧАНИ

1 – Копьонкіна Мілана
1 – Гунько Вікторія
1 – Демянчук Владислава
1 – Абрамова Вікторія
3 – Порошенко Поліна
3 – Анісін Олександр

На фото: збірники Всеукраїнської Федерації кіокушин-кан карате з шиханом Всеукраїнської Федерації кіокушин-кан карате Михайло Чунгіним (4 дан), суддями турніру Романом Каширою (3 дан) і Богданом Корхом (1 кю).