У Дніпрі 21 грудня пройшов міжнародний турнір з кіокушин карате "Зірки кіокушин-2019".

Турнір був організований громадською організацією "Обласна федерація кіокушин карате Дніпропетровської області" за підтримки управління молоді та спорту Дніпропетровської облдержадміністрації. Змагання проводились в розділі "куміте" (поєдинки) серед вікової категорії 10-11, 12-13, 14-15, 16-17, 18-53 років. Заздалегідь вони були оголошені, як міжнародні, тому що передбачалося участь гостей з Республіки Білорусь. Турнір вийшов нечисленним, в ньому взяло участь близько 80 спортсменів з Дніпра, Кам'янського, Новомосковська, Кривого Рогу, Вільногірська, Запоріжжя, Мелітополя і Харкова. Кам`янська федерація кіокушин-кан карате привезла на турнір 28 бійців і 4 судді. На думку гостей турніру, команда з Кам'янського врятувала проведення змагань, які могли скасувати через недостатню кількість спортсменів і членів суддівської колегії.

Незважаючи на нечисленність учасників турніру, рівень конкуренції був досить високим. Змагалися дуже сильні і цікаві бійці, як серед дівчат, так і хлопців. Серед каратистів було багато таких, які в поточному році успішно виступили на міжнародних змаганнях. "Турнір "Зірки кіокушин-2019" був нечисленним, але на ньому зустрілися спортсмени високого рівня, справжні зірки, саме тому для нас було важливо прийняти в ньому участь, - розповів Євген Колішевський, президент Кам'янської федерації кіокушин-кан карате. - Спасибі організаторам змагань за щедрий призовий фонд. Всі переможці та призери турніру, незалежно від своєї стилістичної приналежності, отримали не тільки призи, а й грошові премії. Вихованці Кам'янської федерації протягом останніх десяти років часто беруть участь у відкритих змаганнях родинних версій кіокушин карате, проте з таким щедрим ставленням до учасників змагань ми зустрічаємося вперше".

За результатами виступів вихованці Кам'янської федерації кіокушин-кан карате на турнірі "Зірки кіокушин-2019" посіли 25 призових місць (10+9+6).

 

ПЕРШЕ МІСЦЕ

Зайченко Артем (тр. І.Чуйко)
Хоменко Олександр (тр. І.Чуйко)
Сьомушкіна Ірина (тр. О.Вестя)
Білка Анна (тр. Р.Наконечний)
Мельник Павло (тр. О.Наконечний)
Чернуха Володимир (тр. О.Наконечний)
Шевченко Микита (тр. Р.Кашира)
Гунько Вікторія (тр. Р.Кашира)
Пляченко Євгенія (тр. Р.Кашира)
Дем'янчук Владислава (тр. Р.Кашира)

 

ДРУГЕ МІСЦЕ

Хмелінський Роман (тр. Є.Колішевський)
Бреславець Ярослава (тр. Є.Колішевський)
Євтушенко Ярослав (тр. М.Козаченко)
Козин Єгор (тр. Р.Наконечний)
Либин Максим (тр. Р.Кашира)
Лебідь Тимур (тр. Р.Кашира)
Анісін Олександр (тр. Р.Кашира)
Капьонкіна Мілана (тр. Р.Кашира)
Порошенко Поліна (тр. Р.Кашира)

 

ТРЕТЄ МІСЦЕ

Оплаканець Софія (тр. Є.Колішевський)
Бреславець Ярослава (тр. Є.Колішевський)
Неклеса Катерина (тр. Є.Колішевський)
Абрамов Родіон (тр. О.Наконечний)
Костюк Максим (тр. Р.Кашира)
Львов Лев (тр. Р.Кашира)