Почапська і Удовицький
 
 
У польському місті Вроцлав 18-19 травня проходив чемпіонат Європи з кіокушин карате серед дітей, юнаків та дівчат, юніорів та юніорок в розділах "куміте" і "ката".
 
 
На татамі свою майстерність, спритність і мистецтво володіння прийомами демонстрували 730 спортсменів з 29 країн. У складі збірної України взяли участь спортсменки Кам'янської міської федерації кіокушин карате IKO-1. Вихованці тренерів Олексія Удовицького (4 дан) і Наталії Протасюк (2 дан) показали дуже гідний результат, завоювавши дві медалі для країни.
 
За повідомленням Олексія Удовицького, в своїй віковій та ваговій категорії Вероніка Почапська стала срібним призером в розділах "куміте" і "ката". Приємно відзначити, що наша землячка виявилася єдиною спортсменкою, котра завоювала дві медалі за цьому чемпіонаті Європи. Її подруга по команді Вікторія Абрамова посіла сьоме місце в розділі "ката" серед 21 суперниці. А в "куміте" Вікторія перший бій виграла, а другий, за рішенням суддів, програла. Ангеліна Сорочинська провела хороший бій з чемпіонкою Європи, але програла за рішенням суддів.
 
"Виступ наших спортсменів було на високому рівні, а конкуренція гідна серед найсильніших спортсменів Європи та Росії, - сказав О.Удовицький. - Цей результат зроблений за допомогою командної роботи тренерів, спортсменів і батьків. Попереду у нас літній період, під час якого ми будемо працювати в спортивному таборі "Спортіум" міста Очакова. Ми готуємося до міжнародного турніру в Кишиневі, а також до наступного Кубку Європи, який пройде в грудні в Мінську".
 
Ще треба вказати, що О.Удовицький пройшов черговий семінар з підвищення практичних і теоретичних знань кваліфікації судді міжнародного рівня.