5779SkEWSrM

У Кам'янському 20 листопада у Палаці тенісу ім. Михайла Аношкіна пройшов відкритий чемпіонат з кіокушин карате серед дітей, юнаків та дорослих.

На урочистій церемонії відкриття каратистів вітали: начальник сектору спорту департаменту з гуманітарних питань міськради Анатолій Івашина, директор СК "Прометей" Володимир Бабенко, голова обласної Федерації кіокушин карате Гарік Мелікян. Ряд спортсменів були нагороджені місцевою Федерацією за внесок в розвиток кіокушин карате в Україні.

ФОТОАЛЬБОМ https://vk.com/album84493189_238503629

Для участі у відкритому Чемпіонаті Кам'янського було заявлено 340 спортсменів з семи міст країни. Кам’янське представляли 78 бійців. Про це розповів президент місцевої Федерації кіокушин карате Олексій Удовицький.

Удовицкий

В змаганнях взяли участь як початківці, так і вже відомі спортсмени. Четвертокласниця НВК № 24 Вероніка Почапська за 3 роки занять кіокушин карате вже встигла стати чемпіонкою України, Молдови і Польщі.

Почапська

А ось для тренера, чемпіонки України Юлії Нікуляк ці змагання стали дебютними в якості судді. Східними єдиноборствами дівчина займається шість років, з них три роки - в ролі тренера. Вихованці Юлії Нікуляк займали призові місця на Всеукраїнських та загальноміських першостях, серед них Дарина Гуріна, Дарина Фрейер, Микита Холстінкін. Юлія не приховувала, що дуже хвилюється. Але ці емоції зникли відразу після того, як вона взяла в руки білий і червоний суддівські прапорці.

Никуляк

Майже шість годин тривали змагання. На п`єдестал пошани бійці піднімались стомлені, але з усмішками на обличах. 

Імена переможців та призерів будуть опубліковані в найближчий час.

Автор: Віктор КУЛЕНКО.